Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Kolinda, Šuput, Seve... Svi su ludi za umjetnim trepavicama

Lijepljenjem pojedinačnih trepavica se može ciljano riješiti problem prerijetkih dijelova trepavica ili produžiti trepavice kako bi se postigao dramatičniji izgled. Skidanje je druga priča...

Foto: Pixsell/Matija Habljak
32 komentara

Danas je sve moguće nadograditi i popraviti, pa tako i problem prekratkih ili rijetkih trepavica. Najprirodnije, a opet glamurozne i zavodničke, trepavice se mogu postići lijepljenjem nekoliko pojedinačnih trepavica, iako se češće u trgovinama mogu pronaći cjelovite trepavice, koje je pak puno lakše nanijeti.

Tko u Hrvatskoj nabolje nosi umjetne trepavice? Pogledajte video:

Lijepljenjem pojedinačnih trepavica se može ciljano riješiti problem prerijetkih dijelova trepavica ili produžiti trepavice kako bi se postigao dramatičniji izgled. Umjetne trepavice dolaze u raznim dimenzijama pa i o tome treba voditi računa. Preduge mogu izgledati prenapadno, pa je najbolje izabrati one koje su tek malo veće od vaših prirodnih.

Profimedia BRINE ZA ZDRAVLJE Michelle Pfeiffer već 10 godina ne koristi kupovne parfeme

Treba uzeti u obzir da mnoga ljepila za ekstenzije trepavica sadrže formaldehid koji može uzrokovati alergijske reakcije, infekcije i ispadanje prirodnih trepavica. Također, stalno nošenje umjetnih trepavica povećava rizik od infekcija jer se na njima skupljaju prljavština i bakterije.

NOVI IDOLI 7 svjetskih zvijezda koje svoje nesavršenosti nose - savršeno

Umjetne trepavice je najlakše skinuti tako da naparite lice nekih 10-ak minuta, te s vatom natopljenom u maslinovom ulju lagano tapkate trepavice dok se ne počnu same odvajati. Ne potežite ih da ne oštetite prirodne. Čupanje je prebolno, a pritom možete iščupati i prirodne trepavice. 

NIJE KRIVA CAMILLA? Pravi razlog razvoda princeze Diane i Charlesa šokirao javnost

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message