Obavijesti

Lifestyle

Komentari 71

Lav pod borom želi parfem, Bik knjigu, a Škorpion seksi rublje

Lav pod borom želi parfem, Bik knjigu, a Škorpion seksi rublje
4

Potraga za idealnim darom često izaziva stres. Stoga kako biste lakše pronašli poklon za djevojku, dečka ili prijatelja pomoć potražite među zvijezdama - svaki znak zodijaka ima svoju boju i favorite za pod bor

VIDEO

OVAN
Crvena privlači Ovnove poput magneta jer je bliska njihovu energičnom temperamentu. Najviše će im se svidjeti crvena ili crna košulja, dolčevita ili kožna galanterija, a marame, kape, šalovi ili rukavice neka budu narančasti ili upadljivih šarenih kombinacija.

Well dressed stylish couple wearing wristwatches

Za darove birajte vedre i otvorene nijanse, bila riječ o odjeći ili nakitu. Ovnice vole intenzivne parfeme, posebice mirise ambre ili mošusa, a za šminku su im najdraže tople i jarke boje. Muškarcu možete darovati aktovku, kožni remen ili ručni sat.

BIK
Bikovi su poznati gurmani i obožavatelji slastica, pa s kvalitetnom bombonijerom nikad nećete pogriješiti. Ženama za dar preporučujemo snažan cvjetni miris, a muškarcima komplet za brijanje. I jedni i drugi zanimaju se za kuhanje, pa je dobar izbor i bogata kuharica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Treasure

On će se razveseliti i kravati, lijepom šalu, kožnom novčaniku ili cd-u omiljenog pjevača ili benda, a ona će se oduševiti glazbenom kutijicom za nakit, svilenom maramom, kozmetičkom torbicom ili decentnom ogrlicom.

BLIZANCI
Vrckavi su Blizanci vječna djeca i njih dar treba zabaviti. što otkvačenije, to bolje, pa ćete ih sigurno razveseliti darujete li im ukrasnoga plišanog medvjedića. Ako ste se odlučili za neku luksuzniju varijantu za nju, svidjet će joj su uniseks parfemi ili miris vanilije.

Young happy woman in towel applying organic face scrub and looking at round mirror in stylish bathroom. Girl making facial massage, peeling and cleaning skin on face. Skin Care and Hygiene

Obožavaju kozmetičke proizvode, pa je kolekcija za njegu lica i tijela ono čega joj nikad nije dovoljno. Muškarca iznenadite futrolom za naočale, simpatičnom figuricom za retrovizor njegova automobila, privjeskom za ključeve, mobitelom, tabletom ili računalnom igricom.

RAK
Najljepši je dar za osjećajne Rakove ljubavna knjiga, ali vole i povijesne. Buket bijelih ruža svakako će oduševiti pripadnicu ovog znaka jer su njezin oblik i snažan miris u skladu s njezinom romantičnom prirodom.

Kako je bijela njihova boja, neka dominira i u nakitu. Ogrlica od umjetnih bisera ili bižuterija od srebra ni jednu Račicu neće ostaviti ravnodušnom. Muškarcima ovog znaka svidjet će se knjiga (posebice ako je o zdravom životu), foto album i društvene igre poput šaha, a od odjevnih predmeta šal, kravata ili gumbi za manšete.

Žene tijekom blagdana spavaju pet sati - imamo S.O.S. savjete
Žene tijekom blagdana spavaju pet sati - imamo S.O.S. savjete

LAV
Boje su ovog znaka zlatna i žuta, pa će se svaka Lavica razveseliti sjajilu za usne, sjajnim puderima te ruževima i sjenilima zlatna odsjaja. Darujete li nakit, malo zlatno srce kao privjesak razveselit će jednako i njega i nju.

Njihovoj snažnoj osobnosti treba i snažan parfem, pa birajte jače mirise, posebice intenzivne istočnjačke. Kako su Lavovi veliki filmofili, odličan su dar i ulaznice za kino ili kazalište. Darove upakirajte u vrlo sjajne papire uz nezaobilaznu crvenu mašnu, to ih oduševljava.

DJEVICA
Pedantne Djevice razveselit ćete praktičnim darovima kao što su mobitel, ručni sat, budilica, spomenar, fotoalbum ili rokovnik. Praktično se podrazumijeva i u odjeći, pa su kožne rukavice, trenirka ili kućni ogrtač ono što će cijeniti više nego da im kupite nešto od razvikanih marki.

Vole mirne tonove, zemljane boje, ali i tamnoplavu i zelenu, nikako nešto kričavo ili šareno. Kupujete li mirise, pazite da budu diskretni. ako ste se odlučili za nakit, neka bude jednostavan jer ne vole kič.

Ideje: Gluten nije prepreka za uživanje u blagdanskim jelima
Ideje: Gluten nije prepreka za uživanje u blagdanskim jelima

VAGA
I muškarac i žena vole kozmetiku za njegu lica ili tijela. Pritom pazite da sve bude lijepo upakirano, svjetlucavo i raskošno. Odličan je izbor i crvena bombonijera u obliku srca, a ukrasna vaza, romantična zidna slika zaljubljenog para ili ukrasne porculanske figurice bit će im trajna uspomena.

Shutterstock

Muškarcu ovog znaka kupite kravatu ili elegantnu košulju, a nju iznenadite lijepim čipkastim rubljem, kožnim rukavicama, malom umjetničkom slikom ili narukvicom.

ŠKORPION
Škorpioni nisu ljubitelji skupih darova, ne padaju na zlato i sjaj. Kako je to najerotičniji znak u zodijaku, seksi rublje sa zanosnom čipkom ili prozirna spavaćica oduševit će pripadnicu ovog znaka. Njihova je boja crvena (iako vole i crno), pa je crvena gladiola ili rafinirana ljepota orhideje u skladu s njihovom strastvenom prirodom.

Svidjet će im se skupi parfemi, ali i knjige u kojima su obrađene tehnike poput tai-chija, joge, različiti oblici vježbanja disanja i meditacije jer ih fasciniraju istočnjačke vještine, no vole i krimi priče te psihologiju.

Isplanirajte na vrijeme: Ideje za savršene blagdanske pečenke
Isplanirajte na vrijeme: Ideje za savršene blagdanske pečenke

STRIJELAC
Trenirka, ruksak, kompas, dvogled ili ribički pribor vrlo će ugodno iznenaditi muškarca ovog znaka. Vole odjevne predmete u safari-stilu te boju pijeska, plavu i ružičastu.

Shutterstock

Blage kolonjske vode, sportski dezodoransi ili mirisne kreme također su praktično rješenje za Strijelce, koji vole sport. Žene obožavaju nakit neobična oblika i materijala, pa su koraljna ogrlica, nakit od tirkiza ili tigrova oka ono što će im se jako svidjeti. Njihovo su astrološko cvijeće ljubičice i karanfili, a oduševit će ih plava ruža.

JARAC
Praktičnim Jarcima najbolje je darovati nešto što će smatrati korisnim. Na knjige su slabi i tu ne možete pogriješiti jer, što god im darovali, oni će to sigurno pročitati.

Muškarcima ovog znaka svidjet će se ručni sat, rukavice, kožnati novčanik ili kravata, a ona će se oduševiti kompletom češljeva, kvalitetnim lakom za kosu, kozmetikom u nježnim zemljanim tonovima ili parfemom suptilnog mirisa. Odaberete li nakit ili bižuteriju, neka bude jednostavna dizajna te od oniksa, njihova astrološkoga kamena.

Dijabetičar smije odojka, puricu i mlince, pa i kolač, ali po malo
Dijabetičar smije odojka, puricu i mlince, pa i kolač, ali po malo

VODENJAK
Nekonvencionalni Vodenjaci oličenje su posebnosti, stoga im darujte nešto originalno. Muškarac Vodenjak oduševit će se nekom vašom osobitom kreacijom, možda ručno izrađenom čestitkom i ljubavnom pjesmicom koju ste vi smislili.

Darujete li kozmetički proizvod, neka i on odudara od klasike. Odaberite proizvode koji su izrađeni prema načelima istočnjačke medicine, poput ajurvedske kozmetike. Svidjet će im se odjeća, čaše ili šalice za kavu neobična i egzotična dizajna ili s porukama.

RIBE
Ribe će oduševiti sve što ima veze s vodom ili morem. Mala zidna slika s morskim motivom ili zlatni privjesak u obliku njihova zodijačkog znaka sigurno ih neće ostaviti ravnodušnima.

Fotolia

Njihove su boje plava i tirkizna, pa ako darujete parfem ili gel za tuširanje u tirkiznoj bočici ili nađete takve ukosnice, obruč za kosu ili kozmetičku torbicu, oduševit ćete ženu ovog znaka. Muškarca Ribu raznježit će vaša zajednička fotografija u crvenom okviru u obliku srca, a možete mu darovati i mali akvarij sa zlatnom ribicom ili fotoaparat.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S REPEROM STOKOM I RALLY MAJSTOROM ŠEBALJEM:

Pokretanje videa...

zv stoka 17:15
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru