Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Lav u ljubavi mora smiriti svoj ego, Bik pokazati divlju stranu

Lav u ljubavi mora smiriti svoj ego, Bik pokazati divlju stranu

U svaku je vezu nužno ulagati svoje vrijeme i pažnju. Svaki znak ima svoje prednosti, ali i mane, a zvijezde mogu pomoći da svoju ljubav održite živom

VIDEO

Ovan

Svojom strastvenom i dinamičnom prirodom vjerojatno ste privukli svojeg partnera. Međutim, postojanje sebičnosti, odnosno prevelike usmjerenosti na sebe može blokirati ili privremeno zaustaviti razvoj vašeg partnerskog odnosa. Slično je i s potrebom da u odnosu dominirate i vodite glavnu riječ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:19

Dopustite li partneru da nekad preuzme inicijativu, budete li više osluškivali i uvažavali njegove potrebe, možete živjeti kvalitetniji život udvoje. Pokušajte češće slijediti interese partnera, umjesto da očekujete da on neprestano slijedi vaše.

Jarce čeka ljubavna kriza, Rak je na prekretnici, a Lav ljubi...
Jarce čeka ljubavna kriza, Rak je na prekretnici, a Lav ljubi...

Bik

Senzualnost, usredotočenost i prisutnost vaše su kvalitete kojima možete pridonijeti kvaliteti svog odnosa. No što kad se ulogirate u svoju dobro znanu pasivnost, kad počnete pružati otpor promjenama koje su nužne kako biste vi rasli i razvijali se, a istodobno i vaš odnos? Odbijanje da iskoristite neke nove i neistražene prilike, da izađete iz zone sigurnosti, može vaš odnos ubaciti u prostore monotonije, pa čak i ugušiti strast. Obnovite romantiku u vezi tako što ćete povremeno dopustiti divljoj strani svoje prirode da izađe na površinu.

Blizanci

Komunikacija je često jača strana vašeg odnosa. Nužno je da se intelektualno povežete s osobom koju volite. No što kad počnete više pažnje posvećivati svojim prijateljima ili vam je pažnja raspršena na mnogo stvari odjednom, dok vaš voljeni/voljena želi razgovarati s vama? Naučite li davati pozornost svom partneru, smanjite li svoje društvene angažmane i samostalne izlaske s prijateljima, osobu koju volite možete učiniti sretnijom. Uložite vrijeme u odnos do kojeg vam je stalo. Vratit će vam se višestruko. 

Rak

Vaša brižnost, sposobnost da ugodite osobi koju volite, omogućuje vašem partneru da se uz vas osjeća sigurno. Međutim, vaša emocionalna raspoloženja mogu biti nerazumna, pa i iracionalna. U stanju nesigurnosti ili ljutnje skloni ste učiniti ili reći neke stvari koje mogu destabilizirati vaš odnos. Važno je poštovati sebe, ali i drugu stranu. Oprostiti. Nastojte se usredotočiti na pozitivne strane svog odnosa, više smijati, biti zabavni, nježni kao što samo vi znate biti. Pozitivnost će uzgajati i njegovati ljubav.

Razlozi za prekid: Za Bika je to nepoštivanje, Lav mrzi dosadu
Razlozi za prekid: Za Bika je to nepoštivanje, Lav mrzi dosadu

Lav

Rijetko tko zna biti tako velikodušan i uzdignuti osobu koju voli u nebesa, kao vi. Očarat ćete je komplimentima i lijepim riječima. Međutim, ponekad vaše ponašanje može navesti partnera da se osjeća kao vaša igračka, kao da mu oduzmete pravo glasa. Neslaganja ćete riješiti, pa i izbjeći ako pokažete više poštovanja prema stanjima voljene osobe. Obnovite svoju ljubav tako što ćete partneru dati do znanja da ste ponosni na njega ili nju. Pohvalite postignuća svog partnera, ne dajte da vas ego ugrožava.

Rose for attractive lady

Djevica

Držite do urednosti, vaš dom je uvijek čist i uvijek ste tu da pomognete svom partneru. Nitko ne može dovesti u pitanje vašu predanost odnosu, no ponekad znate ubijati strast kritikama ili predbacivanjima. Partner se osjeća neprihvaćeno, udaljuje od vas. Želja da promijenite, poboljšate svog partnera kao da mu šalje poruku – nisi dovoljno dobar. Obnovite svoju romantiku prisjećajući se zašto ste se zaljubili u njega, nju tako nesavršenog. Prihvatite da nitko, uključujući vas, nije savršen te da ljubav podrazumijeva i prihvaćanja partnerovih mana.

Vaga

Romantični ste, spremni ste puno uložiti u odnos, znate davati i imate sve što je potrebno da suprotnu stranu navedete da vas zavoli. No istodobno postoji i ta stalna potreba za sigurnošću, odnosno za dokazima da ste voljeni što može vašem partneru biti silno zamorno. Obnovite svoju romantiku radom na vlastitom samopoštovanju. Vaš odnos može cvjetati samo ako spoznate da ne mogu drugi zadovoljiti sve vaše potrebe. 

Škorpion

Strastveni i siloviti, intenzivno ste usredotočeni na odnos i učinit ćete sve što je potrebno da biste zadržali svog ljubavnika. Međutim, takav intenzitet može biti i kontraproduktivan na način da ga vaša stalna kontrola nad partnerom može gušiti i izazivati ga na suprotstavljanje. Nekad mu zaista ne date disati. Obnovite svoju romantiku uzimajući malo vremena za sebe, za razvijanje vlastitih interesa, dopuštajući tako i voljenoj osobi da ima više prostora. 

Djevica i Jarac najbrže skidaju višak kila, Vaga i Ribe se muče
Djevica i Jarac najbrže skidaju višak kila, Vaga i Ribe se muče

Strijelac

Vi ste pustolovni, zabavni, uvijek u nekoj akciji, i to vašem odnosu daje posebnu živost. Ne prežete pred izazovima, ali tako slobodoljubiv i otvoren pristup prema životu nekad može ugrožavati sigurnost voljene osobe, osobito ako ona teži stabilnosti. Dobro je ponekad malo usporiti, odvojiti vrijeme za zajedničke aktivnosti. Zamorno je ako stalno očekujete od partnera da vam se pridruži u vašim pustolovinama, u sljedećem izazovu - nemaju svi taj kapacitet. Obnovite svoju romantiku usporavajući! 

Jarac

Vi ste odgovorni i pouzdani partneri, posvećeni pružanju skrbi i pažnje za svoju obitelj. Međutim, prevelika posvećenost karijeri i novcima te predugo ostajanje na poslu može lako ‘ubiti’ strast u odnosu. Obnovite svoju ljubav prihvaćajući spontanost. Napustite svoje dnevne rutine i rituale sad, iznenadite partnera nekom neočekivanom ponudom. To će zapaliti strast.

Vodenjak

Spremni ste pružiti partneru puno poštovanja i prostora. U odnosu prvo razvijate prijateljstvo, a potom i druge segmente odnosa. Ipak, izbjegavajte predanost koja guši i sputava ili pak šutite o onome što vam je bitno. Na taj način ostavljate prostor za interpretaciju koji partnera može navesti na pogrešan zaključak. Obnovite svoju ljubav razgovorom iz srca. Recite stvari koje ste uvijek htjeli reći. Dopustite si slobodu što je i simbol vašeg znaka. 

Ribe

Nježnost, osjetljivost i maštovitost vaše su osobine koje partnera mogu navesti da se zaljubi u vas. Vaša dobrota pomaže mu da lakše preživi neke životne krize. Ipak, možete biti vrlo nerealni i nejasni oko toga što želite, a što ne, a to može razbjesniti partnera koji pokušava stvoriti neke planove za budućnost. Obnovite romantiku izradom nekih planova. Život se ne živi uvijek tako da se prepusti plimi. Surađujte kako biste došli do zajedničkih ciljeva.

OVO SU NAJSEKSI ZNAKOVI ZODIJAKA: Mračnim Škorpionima nitko ne može odoljeti, ali oni nisu jedini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje