Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Lea iz Zagreba: Za 6. rođendan neću darove, nego hranu za pse

Za cijenu darova prikupila je 110 kilograma hrane za napuštene pse. No plemenita Lea ne planira stati - želja joj je da idući put prikupi i još više da bi razveselila voljene životinje

Foto: Facebook/Noina Arka
14 komentara

Djevojčica Lea iz Zagreba ove je godine imala nesvakidašnju rođendansku želju. Umjesto darova poželjela je hranu za napuštene peseke.

- Mislim da je sve krenulo prošlo ljeto kad je Lea počela gledati emisiju Paula O’Gradyja o psima i azilima. Od tada je pričala da bi za rođendan umjesto poklona htjela hranu za pse koji nemaju dom - rekla je Leina majka Tanja za udrugu Noina arka koja pruža utočište napuštenim psićima. Mislila je, kaže, da će Lea zaboraviti na to kroz osam mjeseci koliko je bilo do rođendana.

Foto: Facebook/Noina Arka

- Nije zaboravila, ali se ja nisam usudila baš svima reći za njenu želju. Mislila sam da bi bila tužna ako ne dobije igračke, pa smo skupili 'samo' 110 kg hrane. Mogli smo i puno više da sam više vjerovala svojoj maloj djevojčici s velikim srcem.

Foto: Facebook/Noina Arka

Ali u konačnici cilj je ostvaren – bila je u azilu, plakale smo zajedno, spoznala je kako je životinjama bez doma, ali također je naučila da je u azilu puno bolje nego na hladnoj cesti bez hrane - rekla je ponosna majka kojoj je želja da iduće godine naprave još više.

U TREN OKA Uz ocat i sodu bikarbonu lakše očistite nered kućnih ljubimaca

- Mama će bez straha prepustiti da Lea vodi akciju prikupljanja hrane. A možda ubacimo i neku mini akciju i prije ročkasa. Hvala gospođi Heleni, Viktoriji i Idi iz Noine Arke, vidimo se svakako opet. Nadam se da će se nekome dopasti Leina ideja, pa će napraviti nešto slično - zaključila je majka plemenite djevojčice, koja je već najavila novu akciju za Uskrs. Smatra da joj igračke ne trebaju, već želi za tu cijenu kupiti još hrane i plišane igračke za azil kako bi se psi imali s čime igrati. A kad malo poraste, želja joj je i volontirati - hraniti i šetati voljene psiće.

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message