Obavijesti

Lifestyle

Komentari 95

Lepršava cvjetna haljina za vrlo ženstven izgled svaki dan

Multipraktična cvjetna haljina ležernog je i lepršavoga kroja, ima rukave i ne smije biti prekratka. Uz tenisice postaje ležerna, uz gležnjače chic, uz sako poslovna...

VIDEO

Zahvaljujući trendovima i nepostojanju tipičnih godišnjih doba, lepršava haljina cvjetnog uzorka više nije rezervirana samo za ljeto, već polako postaje modni klasik. 

Uz debele čarape može se nositi zimi ispod kaputa ili bunde i kombinirati uz zimske čizme. Svojim bojama i uzorcima također nije definirana sezonski, na prvom mjestu je osobni modni ukus. Neovisno o veličini uzorka, multipraktična cvjetna haljina je ležernog i lepršavog kroja, ima rukave i ne smije biti prekratka. Dominacija sportskih trendova dozvoljava nošenje elegantnih modela uz tenisice koje tu istu haljinu pretvaraju u ležernu dnevnu.

Buntovno i seksi: Kožne hlače i jakne - za 'chic' rokerski stil
Buntovno i seksi: Kožne hlače i jakne - za 'chic' rokerski stil

Osim što se već standardno nosi uz kožnu jaknu, cvjetna haljina će u suradnji sa sakoom i balonerom stvoriti neformalan poslovni izgled. Hrabrije djevojke je kombiniraju uz odjeću i modne dodatke koji se ne podudaraju s bojom ili uzorkom na haljini ili čak suprotnih stilova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U proljetnoj verziji se često kombinira uz gležnjače, a kroz nekoliko mjeseci će ta ista haljina doživjeti preobrazbu uz sandale, japanke i slamnate šešire, a ponekad i kao haljina za plažu.

IVA HODAK, studentica prava

“Nosim haljinu Zara, torbicu Furla i tenisice Golden Goose. Sredila sam se za kavu, a ovu haljinu sam odabrala jer od svih uzoraka najviše volim cvjetne.”

PAULA SIKIRIĆ, studentica fizioterapije i influencerica


“Nosim haljinu i torbu Imperial, a cipele su Zara. Ovu haljinu sam odabrala jer je prava proljetna, a cvijeće volim kao da sam Pčelica Maja!” 

MARINA MATIĆ, modna dizajnerica

“Nosim sako i haljinu mog brenda Larie, naočale Chloe, torbu Louis Vuitton i cipele Chanel. Cvjetnu haljinu sam odabrala jer je napokon došlo pravo vruće proljeće.”

ANDREJA ZRILIĆ, brand manager

“Nosim šešir, haljinu i parku Zara, a čizme su Chloe. Volim haljine, a ako ih nosim na visoke pete preko dana, ‘umirujem’ ih nekim oversized nepovezanim komadom, primjerice parkom.”

ANA OLIVARI, odvjetnica 

“Nosim naočale Marc Jacobs, haljinu Zara, torbu Gucci i tenisice Adidas. Cvjetni uzorak na haljini i torbi bio je sasvim slučajan odabir. Nije mi bitan uzorak, bitan mi je kroj, a ako se poklopi i dobar uzorak na materijalu, onda je to dobitna kombinacija.”

FREJA BAGATIN, oftalmologinja


“Nosim haljinu Mango, torbu Valentino i čizme Isabel Marant. Prekrasan je dan i volim cvjetne uzorke, ali u slučaju ove haljine je presudila njena ljubičasta boja, kupila bih je i da ima neki drugi uzorak.”

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju