Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Liječnici mu udvostručili penis nakon devet mjeseci tretmana

Liječnici mu udvostručili penis nakon devet mjeseci tretmana

Procedura koju bi se svakako dalo strpati u kategoriju 'ne pokušavajte ovo kod kuće' eksperimentalna je, a zahvaljujući injekcijama testosterona nakon devet mjeseci penis pacijenta bio je čak dvostruko duži nego prije

VIDEO

Muškarac u Pakistanu dobio je ono o čemu mnogi sanjaju, a sve zahvaljujući liječnicima - uspjeli su mu produžiti penis za gotovo 100 posto, odnosno on danas mjeri dvostruko više nego kad je prvi put došao na tretman.

Pacijent je bio 34-godišnjak koji je liječen zbog stanja u kojem njegovo tijelo ne proizvodi dovoljno hormona, što znači da mu se penis nije razvio normalno, prenosi IFL Science.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks shopovi

Pokretanje videa...

Seks shopovi 01:15

Čovjek koji se predstavio kao Aga Khan došao je  u Sveučilišnu bolnicu u Karachiju kako bi potražio liječničku pomoć zbog svog neobičnog stanja - naime nije imao dlake na tijelu. One nisu rasle ni ispod pazuha kao ni oko genitalija, a o dlakama na prsima te bradi nije bilo ni govora.

Osim toga, otkriveno je kako ima znatno manji broj jutarnjih erekcija od očekivanog za njegovu dob, a ispostavilo se da ima i vrlo malen penis, prikladan 12-godišnjaku izostanak ejakulacija unatoč podražaju.

Dijagnosticirano mu je stanje poznato kao hipogonadizam, što je jednostavnim riječima nemogućnost proizvodnje dovoljno testosterona, iako je neobično da se muškarcu to dijagnosticira tako kasno u životu.

Neovisno o njihovoj veličini, svi se penisi dijele u četiri skupine
Neovisno o njihovoj veličini, svi se penisi dijele u četiri skupine

Stanje se može pojaviti tijekom fetalnog razvoja, u tom slučaju se genitalije genetski muškog djeteta mogu na kraju razviti tako da izgledaju poput rodnice, mogu biti dvostruke (imaju karakteristike i ženskih i muških) ili mogu biti općenito nerazvijene. Stanje se može dogoditi i kasnije u životu, a ako se to dogodi prije ili tijekom puberteta, to može dovesti do nedostatka rasta dlaka na licu i tijelu, smanjene veličine penisa i testisa, pa čak i neuspjeha produbljenja glasa kod uobičajene pubertetske mutacije.

Slučaj vjerojatno nije jedini

Pacijent je, kako je opisano u British Medical Journal Case Reports, pokazivao niz ovih simptoma. Nakon što su liječnici prvo utvrdili nedostatak dlaka, otkrili su kako je njegov penis dugačak samo 5 centimetara, što je ekvivalent dužine kod dječaka prije puberteta.

Testisi su mu također bili približno upola manji nego što bi trebali biti za muškarce njegovih godina.

Nakon testiranja njegove razine testosterona, utvrdili su da su 55,99 nanograma po decilitru (ng / dL), daleko ispod prosječne razine muškaraca u regiji od 270-1,070 ng / dL. Da bi to pokušali riješiti, stavili su ga na terapiju hormonskih injekcija tijekom devet mjeseci.

Na kraju liječenja otkrili su da mu se duljina penisa gotovo udvostručila na 9,5 centimetara, a veličina testisa udvostručila se na 20 mililitara. Liječnici misle da iako nema puno slučajeva kada muškarci čekaju toliko dugo da im se dijagnosticira takvo stanje, ovaj pacijent vjerojatno nije jedini.

U svakom slučaju, važno je naglasiti, ovakve pokušaje produljenja apsolutno ne bi trebalo isprobavati kod kuće. No, ako ste baš zainteresirani za pokušaje, ove četiri prirodne vježbe to navodno omogućuju.

Napokon se zna prava istina! Izmjerili više od 15.000 penisa da bi utvrdili prosječnu veličinu
Napokon se zna prava istina! Izmjerili više od 15.000 penisa da bi utvrdili prosječnu veličinu

1. Metoda istezanja

Čvrsto uhvatite glavicu penisa. Obratite pozornost da ne presiječete cirkulaciju (ne bi trebali osjećati neugodu). Povucite i rastežite prema van s dovoljno snage ali samo do granice boli. Ostavite ga u tom položaju 10 do 30 sekundi, a potom odmorite malo i ponovite. Ovo treba činiti svakodnevno od 5 do 10 minuta. Penis možete potezati i u stranu - prema trbuhu, bedrima, lijevo i desno na isti način, piše Stallion Style.

2. Rastezanje palcem

Ovo je slična vježba istezanja ali na nešto drugačiji način. Ulovite vrh svog penisa jednom rukom te držite čvrsto, no prirodno. Potom palac druge ruke postavite na bazu penisa. Povlačite glavić i držite ga tako 10 do 15 sekundi, a da je palac još na korijenu penisa i tako vježbajte pet minuta.

3. Povlačenje u oba smjera

Jednom rukom treba obuhvatiti glavić, a drugom rukom obuhvatiti korijen penisa i mošnju te povlačiti u oba smjera oko 10 sekundi i napraviti pauzu.

4. Kegelove vježbe za muškarce

Poznato je kako Kegelove vježbe pomažu ženama u jačanju mišića zdjelice, bolje kontrole mjehura i lakšeg postizanja orgazma, no često se zanemaruju njihova dobrobit za muškarce. Osim kod poboljšanja erektilne disfunkcije, one mogu i utjecati na produljenje samog uda. Prvo što trebate je pronaći mišić tako da tijekom mokrenja svjesno prekinete tok, a mišić zadužen za to je upravo taj koji trebate vježbati. Nekoliko puta na dan pritišćite taj mišić i držite ga stisnutim po pet sekundi, ali treba pripaziti da pritom ne napinjete mišiće trbuha. Vježbe ponavljajte svakodnevno, sjedeći, ležeći, hodajući...

Prokletstvo velikih: 3 obdarenih ispričalo je kakve ih brige muče
Prokletstvo velikih: 3 obdarenih ispričalo je kakve ih brige muče

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa