Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Lijepa i na temperaturama od +40˚C - i to tijekom cijelog dana

Lijepa i na temperaturama od +40˚C  - i to tijekom cijelog dana
1

Ako ne možete bez parfema, odaberite one s aromom limuna ili zelenog čaja, simer je idealana ljetni make up, a umjesto pudera odaberite korektor i bronzer u prahu

VIDEO

Izgledati svježe za vrelih dana nije nemoguće, ali kako biste mirisali i satima nakon tuširanja, a vaša koža blistala, dobro je znati nekoliko tajni kojima se služe poznati. Malo je što tako izazovno kao kad i kasno noću dekolte otkriva sjajnu kožu. Rijetko će tko skinuti pogled s vaših nogu ako vam koža izgleda njegovano i blistavo. Za takav je izgled najbolje rješenje ulje za tijelo, ali vjerojatno ne želite izgledati masno. 

Sally Blenkey-Tschassova, vlasnica jednoga od najpoznatijih njujorških salona ljepote, preporučuje da se nanese malo ulja na vrlo suha mjesta, poput laktova i koljena. Nakon toga ih treba istrljati suhom rukavicom za pranje te njome lagano prijeći preko drugih dijelova tijela, primjerice ramena i listova. Tako ćete na njih nanijeti dovoljno ulja, ali se nećete lijepiti od masnoće. 

Toplina tijela pojačava mirise pa stručnjaci savjetuju da se ljeti, ako ne možete bez parfema, odmorite od teških jer njima možete postići suprotno od onog što ste zapravo htjeli. Odlučite se za one s aromom limuna, zelenog čaja ili za cvjetne note. Važno je da budu osvježavajući i prirodni poput tek ubrana cvijeća, trave ili morskog zraka. Uz njih ćete dugo zadržati svjež i ugodan miris kao da ste upravo izišli iz kupaonice.

Svjetlucavi efekt od glave do pete

Zasjat ćete ako shimmer u prahu četkicom nanesete na jagodice, ispod obrva i na unutarnje rubove očiju te na ramena, ključne kosti i potkoljenice.

Za ljetni izgled trebaju vam korektor i bronzer u prahu

Želite li prirodan izgled lica, nanesite korektor oko nosa i ispod očiju pa sve prijeđite bronzerom u prahu malo tamnijim od kože.

Parfem zamijenite gelom za tuširanje omiljenog mirisa

Ljeti je umjesto parfema bolje odabrati toaletnu vodu, no najbolje je rabiti gel za tuširanje ili losion za tijelo omiljenog mirisa.

Za sočne usne važna je tehnika nanošenja ruža 

Ruž boje koralja, fuksije ili crveni izvrstan je za večer, ali važno ga je znati nanijeti. Dovoljno ga je staviti malo pa razmazati vrhovima prstiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju