Lifestyle

Komentari 1

Ljubavna gesta: Starom psu od svoje djevojke napravio rampu

Ljubavna gesta: Starom psu od svoje djevojke napravio rampu

Mellisa i njezin pas Sammy sad još više vremena provode s Jamesom, a svi skupa odu i do njega doma da s njegove tri kćeri tinejdžerice pogledaju neki film

Kad su Melissa Meiners i James Killen iz Kentuckyja, SAD tek počeli izlaziti, ona mu je jasno do znanja da s njom u paketu ide i njen pas Sammy kojem se James isto mora dopasti.

- Rekla sam mu da se nećemo moći viđati ako se ne svidi Sammyju - kaže Mellisa u šali.

Srećom, dečki su se odmah skužili i Sammy je Jamesa prihvatio kao drugog gazdu, a veza između njih dvoje je preslatka.  

Ona i Sammy sve više vremena provode s Jamesom, a odu i do njega doma da s njegove tri kćeri tinejdžerice pogledaju neki film. Kad je večer za neki 'film za adolescentice', priča Mellisa, ona James i pas se premjeste u Jamesovu sobu da ne smetaju curama.  

- Shvatila sam da je Jamesov krevet previsok da bi Sammy skakao gore pa sam svaki put od doma donosila i njegove male stepenice - priča ona kako je ugađala starome psu, no James je smislio bolju ideju.

- Da se ona ne muči odlučio sam za svog novog psećeg prijatelja napraviti stepenice, no shvatio sam da bi bolja bila rampa - kaže James koji se brzo bacio na posao.

Prvo je plan bio da rampa bude samostojeća, no par je shvatio da bi se pas još više mogao ozlijediti ako nezgodno skoči na nju i rampa padne. Umjesto toga, James ju je uglavio u okvir svog kreveta.

- Ne mogu više ni zamisliti da Melissa i Sammy nisu dio naših života pa je sigurnost bila prioritet - rekao je James.

- Naizgled male stvari zapravo su meni najvažnije, a James to shvaća i uvijek me pridobije s ovakvim lijepim gestama - kaže Mellisa o svom dečku i odaje da je 'predobar i prema njoj i prema starom Sammyju'.

Najčitaniji članci