Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Ljubavnice dobivaju ogrlice, a supruge kućanske aparate...

Ljubavnice dobivaju ogrlice, a supruge kućanske aparate...
1

Muškarci ljubavnici najčešće kupuju donje rublje i nakit, a supruzi čestitku i crvenu ružu. Svaki četvrti će Valentinovo provesti i s jednom i s drugom, otkrila je studija

VIDEO

Ako se vaš dragi žali da nije imao novaca da vam kupi poklon za Valentinovo, to ne mora biti posve točno, tvrde stručnjaci. Naime, muškarci i žene na ljubavnicu ili ljubavnika potroše više novca nego na bračnog partnera, otkriva studija britanskog portala IllicitEncounters.com provedena na 2000 ljudi.

Preljubnici za poklon ljubavniku ili ljubavnici daju 55 posto više novca nego za zakonitog partnera, piše Daily Mail Na bračnog partnera troše oko 515 kuna, a na ljubavnicu ili ljubavnika oko 1150 kuna. Osim što je jeftiniji, poklon je vrlo često i praktičan, pa najčešće dobivaju kućanski aparat. 

Gotovo 81 posto preljubnika svojoj ljubavnici poklanja dizajnersko donje rublje, dok samo svaki deseti isto namjerava pokloniti i supruzi. Oko 82 posto njih supruzi će pokloniti čestitku i crvenu ružu, potvrđuje istraživanje. 

Osim dizajnerskog rublja, 42 posto ljubavnica dobit će za Dan zaljubljenih nakit, dok će isto dobiti 27 posto zakonitih supruga. Oko 59 posto svojoj će ljubavnici pokloniti buket crvenih ruža, a isto će dobiti 43 posto supruga. Najpopularniji pokloni za žene su bonovi, čestitke i ruže, a poklanja ih 80 posto muževa. Samo 17 posto bi isti poklon poklonilo svojoj ljubavnici.

Što se tiče provođenja dana sa suprugom i ljubavnicom, svaki četvrti muškarac tvrdi da ga namjerava provesti i s jednom i s drugom. Oko 18 posto njih vidjelo je ljubavnicu dan prije Valentinova, a 13 posto ih namjerava vidjeti dan nakon. 

- Muškarci na suprugu i ljubavnicu gledaju totalno drugačije, i prema tome određuju kakav će im poklon pokloniti. Za supruge biraju skromnije i praktične poklone, a ljubavnicama ekstravagantnije koji odgovaraju njihovoj seksualnoj vezi - tvrdi glasnogovornica portala Rosie Freeman Jones. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije