Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ljubičasta je apsolutni jesenski 'must have' trend

Ljubičasta je apsolutni jesenski 'must have' trend
1

Za trendi i glamurozan vatreni ljubičasti odsjaj potrebna je hrabrost i vještina, no takav look ženu pretvara u mističnu neodoljivu zavodnicu

VIDEO

Članica britanskoga pop-benda Girls aloud, slatka i zavodljiva Cheryl Cole crvenim je tepisima nedavno prošetala s posve novom - grimiznom bojom kose. Inače brineta (u različitim varijacijama), Cheryl se odlučila na ovu nešto hrabriju promjenu nijanse najavljujući tako dolazak “grimizne jeseni”. Jer, kako predviđaju stručnjaci, ove će jeseni svatko tko drži do trendova gradom prošetati svoju novu, svježu frizuru vatrenoga ljubičastoga odsjaja. No ova boja može izgledati neprirodno, a i dodaje godine, ističe Andrew Barton, jedan od najpoznatijih britanskih frizera, čijim se uslugama koriste slavne klijentice poput Kate Moss i Elle Macpherson.
- Ovo nije prirodna boja kose pa bi zbog općega dobrog dojma žene koje ju nose svakako trebale biti našminkane - savjetuje Barton. Grimizna se, dodaje, savršeno slaže s tamnim očima i maslinastom puti. Tako će i prirodne plavuše koje imaju tamnu put i oči s ovom bojom kose izgledati jako dobro.
Drukčije je s veoma svjetloputim i svjetlookim plavušama - njih bi grimizna boja mogla jednostavno “progutati”. Tamnokose se žene, s druge strane, mogu mirne duše upustiti u eksperimentiranje s ovom bojom. Njih će tamnoljubičasti odsjaj vrlo lako pretvoriti u tajanstvene glamurozne zavodnice, kaže Barton.
 
PLAVUŠE - OPREZ S BOJANJEM KOSE
Odluče li se za ovu nijansu, a kosu odluče bojiti same, prirodne bi plavuše trebale biti vrlo oprezne, kaže Burton. Nepažljivo bojanje moglo bi završiti ružičastom kosom.
PAŽLJIVI ODABIR NOVE ŠMINKE
Prirodne plavuše bi trebale razmisliti o novom stilu šminkanja koji će odgovarati grimiznoj kosi. Stari način neće funkcionirati. 
TAMNA KOSA TRAŽI POSVJETLJIVANJE
Iako će prirodno tamnokose žene većinom izgledati odlično s tamnoljubičastom bojom, prije završnog će bojanja vjerojatno morati posvijetliti kosu za nekoliko nijansi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće
POMLADITE SE

Recept za domaći kolagen prah koji možete napraviti kod kuće

Kolagen je glavni strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu cijelog tijela. Pruža snagu i fleksibilnost različitim dijelovima tijela poput kože, kostiju, tetiva, mišića, hrskavice, krvnih žila...

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti
I BOJA JE VAŽNA

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu
Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše
5 ČAROBNIH MJESTA

Ma, kakvi Maldivi! Ove plaže u Hrvatskoj su sto puta ljepše

Obala s mnoštvom otoka i karakterističnom strukturom ima niz ljepota koje kao da su iz bajke, donosimo pet plaža koje djeluju uistinu kao da su na nekom egzotičnom mjestu