Lifestyle

Komentari 29

Lubrikant i samozadovoljavanje rasplamsat će strasti u krevetu

Lubrikant i samozadovoljavanje rasplamsat će strasti u krevetu

Anketa otkriva da 27% žena i 21% muškaraca kaže da ponekad više vole masturbaciju pred partnerom. To može otkriti što partner voli i tako začiniti seksualni život

Mnogi parovi žude za više strasti u spavaćoj sobi, ali nekima to nikako ne polazi za rukom. Seks terapeutkinja Alix Fox za The Sun otkrila je kako rasplamsati vatru u krevetu i saznati što pali vašeg partnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije uvijek poželjno biti gol

Ponekad odjeća u krevetu može biti poprilično zabavna. Iskoristite je i nabavite seksi komade.

Osim toga, poigrati se možete i materijalima.

- Obucite pletenu vestu ili senzualnu svilenkastu odjeću, a partner vas može zadirkivati pomicanjem tkanine - kaže.

Uzajamna masturbacija je neophodna

Anketa koju je provela japanska tvrtka za seks igračke Tenga otkrila je da 27% žena i 21% muškaraca kaže da ponekad više vole masturbaciju pred partnerom.

Pa zašto ne biste zajedno uživali u zadovoljstvu?

- Zajednička masturbacija nije samo fantastičan način da saznate kako i gdje vaš partner želi da ga se dodiruje, već vam može  otkriti i neka nova uzbuđenja - savjetuje Fox.

Pokušajte ležati na leđima dok oboje masturbirate i pokušajte se 'oduprijeti' seksu. Povećajte uzbuđenje vezanjem svog partnera tako da se neće moći zadovoljavati, dok mu vi to radite pred očima.

Koristite lubrikante

Postoje razni razlozi zbog kojih žensko tijelo može početi stvarati manje vlažnosti - hormonalne promjene, trudnoća, stres ili nuspojave određenih lijekova.

- Ako suhoća uzrokuje nelagodu tijekom seksa, koristite lubrikante - savjetuje seks terapeutkinja.

Seks za vrijeme menstruacije

Seks u onim danima u mjesecu je osobna stvar. Neke žene pate od bolnih grčeva tijekom menstruacije pa su im odnosi tada nezamislivi.

- Također, postoji ogroman broj parova koji zbog mitova i stigme vezane za ovaj prirodni tjelesni proces izbjegavaju biti intimni tih dana. No oni nepotrebno propuštaju puno dobre 'krvave' zabave - zaključuje.

Nedavno istraživanje provedeno na dvije tisuće ispitanika otkrilo je da gotovo polovica ljudi kaže da nikada ne bi imala seks tijekom menstruacije, a 23% muškaraca i 14% žena priznalo je da nikada neće niti razgovarati o tome.

Otprilike polovica je priznala da im je nered glavni problem.

Ako se bojite, pokušajte koristiti spužvaste tampone za jednokratnu upotrebu koji se mogu nositi tijekom seksa ili menstrualnu čašicu dizajniranu za to.

Osim toga, seks terapeutkinja dr. Lauren Brim dizajnirala je posebnu zaštitnu prostirku za seks u tim danima.

Slušajte svoje tijelo

- Seks ne mora značiti samo odnos s penetracijom. Kada otkrijete koje seksualne igre vas mogu uzbuditi i volite li masaže, vibracije, lickanje ili lagano udaranje na određenim dijelovima tijela, imat ćete potpuno nove mogućnosti - govori Fox.

Savjetuje kako sve započinje slušanjem svog tijela - dodirujte se i otkrijte što vam ubrzava puls i disanje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci