Lifestyle

Komentari 16

Majka otkrila genijalan trik za izvlačenje vlažnih maramica

Majka otkrila genijalan trik za izvlačenje vlažnih maramica

Mama iz Velike Britanije mučila se s izvlačenjem samo jedne vlažne maramice dok je presvlačila sina, sve dok nije slučajno do kraja pokidala otvor za maramice

Moj sin ima 19 mjeseci i ja sam tek sad otkrila da ako do kraja pokidate plastični omot oko rupice na koju se izvlače maramice, one počnu lijepo izlaziti jedna po jedna i više se ne pretvaraju u 'špagu' dok ih pokušavate izvući van. Dosad sam se mučila i dok sam jednom rukom držala sina na prematalici, bradom sam morala 'otpetljavati' zgužvane maramice. Ljudi ovo možda znaju, a možda i ne znaju, možda ispadam neznalica, ali ovo sam jednostavno morala podijeliti, napisala je Lauren Martin u Facebook grupi The Motherload.

Nitko joj se nije smijao, a drugi roditelji oduševili su se njezinim 'otkrićem'. Objava joj je dobila preko 1000 reakcija i stotine komentara roditelja koji su govorili kako 'im se otvorio cijeli novi svijet' i da je presvlačenje sada postalo 'sasvim nova igra'.

- Roditelj sam preko 10 godina i nisam ovo znala - napisala je jedna majka u komentarima, a druga je dodala da plješće 'poput tuljana' koliko ju je ova spoznaja oduševila.

Jedna je još dodala da bi ovaj savjet trebao stajati na omotu maramica kao uputa za korištenje.

- Nisam mislila da će moja objava dobiti ovoliko reakcija. Očekivala sam da će mi reći da sam otkrila 'toplu vodu', jer mi se to često događa - zaključila je Lauren.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: