Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Make up boje koje pristaju svima bez obzira na boju puti

Make up boje koje pristaju svima bez obzira na boju puti
5

Univerzalni trendovi: ljubičasta i smeđa sjenila te tamnoplavi i tirkizni tuš oživjet će lice bez obzira na tip i boju kože, a mogi se upotrijebiti i za dnevni i noćni "look"

VIDEO

Zlatno metalik sjenilo odgovara svakom tipu kože, savjetuju vizažisti. No bitno je odabrati formulu sa sjajnim završetkom - mat sjenilo moglo bi djelovati “preteško” na tamnijoj koži.

- I nijanse boje breskve odlično odgovaraju svakoj ženi bez obzira na tip kože. Zato je rumenilo u boji breskve, s malo shimmera, nezaobilazni dodatak u svakoj toaletnoj torbici - ističe američka vizažistica Maria Verel. Ženama svijetle kože preporučuje da ga nanesu samo na vrhove obraza, a one tamnoputije nešto više - na jagodične kosti. Jesen i zima je idealno doba za uporabu bronzera, koji će omogućiti da koža djeluje “toplije”.

- Sjajni bronzeri izgledat će odlično na svakoj koži. Ipak, svjetlopute žene trebale bi ga nanijeti na mjesta koja su najpodložnija suncu, a one tamnije puti na vrh jagodica - kaže M. Verel.

Oči izgledaju budnije uz tamnoplavu

Bez obzira na tip i boju kože, uz plavu ćete uvijek izgledati svježije. 

- Duboka plava istaknut će bjeloočnice, pa će oči gotovo trenutačno djelovati življe i budnije - ističe M. Verel. Stoga svima preporučuje tamnoplave olovke ili tuš za oči. Uz “živahne’ oči lijepo je imati i blistave usne. Odaberete li sjajno prozirno ili blijedoružičasto sjajilo za usne, sigurno nećete pogriješiti

Uz smeđe nijanse svake oči su lijepe

Iako nisu ‘najzabavnije’, svaka žena izgledat će lijepo s tradicionalnim nijansama smeđeg sjenila, tvrde stručnjaci.

- Smeđe nijanse lako se prilagođavaju svakoj boji kože zato što odlično ističe oči - kaže Maria Verel. Svjetloputim ženama odgovara smeđi smokey eyes, a one tamnopute svijetle nijanse smeđe mogu nanijeti ispod obrva, a tamne na kapke.

Ljubičasti izazov

Raskošna ljubičasta savršena je mješavina plave i crvene koja odgovara svima, a uz to je odlična za dnevni i noćni izgled, kaže Maria Verel. Ljubičasto sjenilo za oči podignut će svjetlopute i tamnopute žene, no ipak ne treba pretjerivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju