Lifestyle

Komentari 0

Mama pronašla pismo svog sina i slomila se: Misli da nije voljen

Mama pronašla pismo svog sina i slomila se: Misli da nije voljen

Ne znajući uopće što muči njezina sina, pospremajući njegovu sobu pronašla je pismo i saznala da nema dobro mišljenje o sebi zbog čega se zapitala je li njen odgoj dobar. Savjet je potražila na Redditu

Objasnila je kako je njezin sin tinejdžer još u listopadu pitao nju i svog oca može li ići na savjetovanje. Dodala je da im nije htio otkriti zašto.

- Razgovarali smo s njim. Objasnili smo mu da ako bude htio o nečemu pričati, da smo mi uvijek tu za njega - napisala je ova mama.

Dječak je redovito išao na savjetovanja, a njegova mama je nedavno u njegovoj sobi pronašla pismo koje joj je 'slomilo srce'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam čistila njegovu sobu, u komodi pokraj njegovog kreveta pronašala sam poruku s naslovom 'Kako vidim sebe'. Obično ne gledam po stvarima svoje djece, ali njegove ladice su bile pune smeća jer jer on prelijen za baciti ga u kantu. Razumijem da nisam trebala to pročitati, ali nisam si mogla pomoći. Bilo mi je jako teško to pročitati. Imao je redove različitih negativnih stavova o sebi. Pisao je da se osjeća 'nevoljeno' i 'bezvrijedno' - ispričala je.

Rekla je kako ne zna što treba napraviti i kako je to pismo natjeralo da se zapita je li kao mama učinila dovoljno da se njen sin osjeća voljen i cijenjeno. Dodala je i da misli da je to pismo bilo namijenjeno za njegova savjetovanja.

- Rekla sam mužu što sam pronašla i on misli da je najbolje da se samo pravimo da ne znamo jer ono što se događa između njega i njegovog savjetnika je privatno i ne bismo se trebali miješati ako nas to ne traže. Ali, ja mislim da bi dobra ideja bila da razgovaramo s njim o tome te da mu pomognemo da vidi da to što je napisao nije istina - smatra ova mama koja je tražila savjet od ostalih na Redditu.

Tamo su joj savjetovali da sinu ništa ne govore nego da se pobrinu da on shvati koliko je voljen, piše Mirror.