Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Mame otkrile trikove bez kojih nisu mogle dok su im djeca bila sasvim mala: 'Odlične ideje!'

Mame otkrile trikove bez kojih nisu mogle dok su im djeca bila sasvim mala: 'Odlične ideje!'

Mama Amber ima  dvoje djece i otkrila je trik kako se pobrinuti da iz pakiranja vlažnih maramica uvijek izađe samo jedna, a ne hrpa njih. Sve što vam je potrebno je gumica za kosu

VIDEO

Bezbolno skidanje flastera

Z’Anni G. je majka dvoje djece koja na TikToku objavljuje razne savjete za lakši život, a posebnu pažnju je privukao trik - kako malom djetetu skinuti flaster bezbolno, bez vriske i galame. 

- Tajni sastojak je Vazelin, a ako ga nemate, poslužit će i ulje. Nanesite veću količinu na flaster, pričekajte minutu, dvije i nježno odvojite flaster od bebine kože - pojasnila je. Osim što skidanje flastera dijete neće boljeti, neće mu niti na koži ostati tragovi ljepila.

POGLEDAJTE VIDEO o odgoju djece u Danskoj:

Pokretanje videa...

Odgoj djece u Danskoj 01:29

Trik s vlažnom maramicom

Druga mama Chloe Durns objavila je svoj trik - ona bebi uvijek obriše maramicom trbuh prije previjanja 'kako ne bi zaplakala kad rastvori pelenu'. Pojasnila je da se njezin sin Roman tako navikne na promjenu temperature u hladniju prije nego ga 'raspakira'.

Pogledajte kako to radi:

- To je razlog zašto nije počeo piškiti čim je osjetio hladan zrak - objasnila je.

Evo kako da izađe samo jedna maramica

Mama Amber ima  dvoje djece i otkrila je trik kako se pobrinuti da iz pakiranja vlažnih maramica uvijek izađe samo jedna, a ne hrpa njih. Sve što vam je potrebno je gumica za kosu. Stavite ju na jednu stranu pakovanja, i to je to. 

Pogledajte kako je to napravila:

- Gumica se pobrine da izađe samo jedna maramica. Sviđa mi se ovaj trik - prokomentirala je.

Ljudi koji su pogledali njezin video na TikToku su rekli da je 'to najbolji trik koji su ikad vidjeli' ili 'Koja odlična ideja!'.

Učenje djeteta na kahlicu

Gwenna Laithland, i njezin TikTok profil @mommaaccusses, dosegli su čak 2 milijuna obožavatelja. Između ostalog je otkrila kako da dijete, koje nosi pelene, brže nauči obavljati nuždu u kahlicu.

- Nema pelena, nema odustajanja tijekom dana. Samo puno dječjih gaćica i puno pranja - opisala je svoju metodu i dodala da je stavila kahlicu u dnevni boravak.

- Tako dijete može sjediti na kahlici i gledati TV dok pokušava obaviti nuždu - rekla je.

Brzo uspavljivanje bebe

Mama Emma Collett ispričala je na svojem Instagram profilu 'brighterdayssleep' kako ušuškati bebu brzo nakon što je tek utonula u san i probudila se. Smatra da bebu treba naučiti ciklusima spavanja.

Pogledajte kako ona to radi:

- Preokrenem bebu na bok i glasno kažem 'ššššš'. Također, pomaže i ujednačeno tapkanje po prsima i leđima dok ne zaspe. Nakon što zaspe na boku, nježno je okrenem na leđa, ponavljam 'šššš' i tapkam po prsima - pojasnila je i poručila roditeljima da se ne obeshrabre kad se beba ponovno probudi, to je normalno, prenosi The Sun.

7 situacija u odgoju zbog kojih su djeca razmažena i ne slušaju
7 situacija u odgoju zbog kojih su djeca razmažena i ne slušaju
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'