Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

'Master of Noodles': Pogledajte kojom brzinom pravi rezance

Kaže da je tajna dobrih 'noodle' rezanaca u pravom omjeru brašna i vode. Količina vode ovisi i o temperaturi prostora u kojemu priprema tijesto - ako je prostorija hladnija, stavlja više vode

0 komentara

Chefa Petera Songa nazivaju 'Master of Noodles' jer kako on vješto i brzo rukama proizvodi popularne kineske rezance, to vrijedi vidjeti. Svoju vještinu usavršavao je preko deset godina i priznaje da obožava jesti rezance, posebno vruće.

😘5/20 is a special day for Chinese because the pronunciation of the date is similar to the pronunciation of "I love...

Objavljuje Kungfu KitchenNedjelja, 20. svibnja 2018.

Kaže da je tajna dobrih 'noodle' rezanaca u pravom omjeru brašna i vode, a brašno bi trebalo imati 15 posto glutena. Količina vode ovisi i o temperaturi prostora u kojemu priprema tijesto - ako je prostorija hladnija, stavlja više vode, a ukoliko je toplija, manje.

On je toliko iskusan da rukama osjeti je li tekstura tijesta dobra ili nije. Pravo tijesto mora biti izuzetno elastično.

UVIJEK POŽELJAN Britanski chef: Za savršeni pire krumpir slijedite ova tri koraka

Pogledajte u videu kako on to radi:

How Noodles Are Made By Hand

How noodles are made by hand... 🍜

Objavljuje Tasty u Utorak, 31. prosinca 2019.

Otvorio je restoran 'Kungfu Kitchen' u New Yorku

Ljubav prema kuhanju razvijao je još u djetinjstvu jer je odrastao u restoranu u Kini koji su držali njegovi roditelji, a u ulici u kojoj je odrastao bilo je više restorana poznatih po noodleima pa je u hodu učio male tajne savršene pripreme tijesta. 

Objavljuje Kungfu KitchenSubota, 5. svibnja 2018.

Obožavao je promatrati chefove kako kuhaju jela. Jednom je, priznaje, skoro zapalio kuhinju kao dijete jer se zaigrao s prevelikom količinom ulja i vatrom. Mama mu je 'poludjela', no iz toga je naučio neke stvari.

#TGIF come back for our awesome noodle!#ramen #kunfukitchen #kungfukitchennyc #feedfeed #insiderfood #TGIF #happy #chinesecuisine Kungfu Kitchen Kungfu Kitchen

Objavljuje Kungfu KitchenPetak, 23. ožujka 2018.

Oduvijek je, priča, želio imati vlastiti i postati vrhunski chef. I uspio je u tome. Otvorio je vlastiti restoran u New Yorku nakon što je preselio iz Kine u SAD i nazvao ga 'Kungfu Kitchen'.

Dnevno napravi 600 do 700 porcija noodlea, a dva puta mjesečno mu u kuhinju dolaze učenici željni znanja o pripremi tjestenine.

Step away from busy and crowded Time Square and sit down at Kungfu kitchen for some authentic Chinese dumplings and...

Objavljuje Kungfu KitchenPonedjeljak, 29. srpnja 2019.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message