Lifestyle

Komentari 45

Kako smo postigle vrhunac bez seksa: 'Stavila sam mobitel na vibriranje i naručila 100 poruka'

Kako smo postigle vrhunac bez seksa: 'Stavila sam mobitel na vibriranje i naručila 100 poruka'

'Imala sam prilično tvrdog plišanog Mufasu pa sam pokušala s njim. Poslije sam se osjećala grozno jer sam ga tako zlostavljala da sam ga sakrila u ormar kako me ne bi mogao gledati'

Žene su se na TikToku ohrabrile i otkrile s čime su sve masturbirale dok nisu otkrile seks. Neki odgovori su sasvim normalni, ali noge od barbike ćete odsad vjerojatno malo drugačije gledati.

Korisnica TikToka pod imenom @rebeccamaxwell69 otkrila je s čime je masturbirala dok nije otkrila seks. Njezina objava ubrzo je postala viralna, i mnoge žene su u komentarima podijelile svoja iskustva iz mladosti, piše BuzzFeed.

U svojoj objavi @rebeccamaxwell69 otkrila je da se samozadovoljavala s jastukom koji je bio u obliku limenke, a na kraju se pokazalo da je to bio jedan od nevinijih odgovora.

Odgovora je bilo od smiješnih, do onih malo manje smiješnih, a mi vam donosimo najzanimljivije:

- Koristila sam krastavac, a onda sam ga vratila u kuhinju. O moj Bože, oprosti mama.

- Ovo nisam nikada nikome priznala. Koristila sam tatin trimer za dlake u nosu. Oprosti.

- Stavila sam mobitel na vibriranje, a onda sam zamolila prijateljicu da mi pošalje 100 poruka za redom. Rekla sam joj da se radi o eksperimentu.

Neke su priznale i kako nikada nisu masturbirale u mladosti, a jedna je rekla kako nikada nije ni mogla probati jer je imala osjećaj da će ju pokojni članovi obitelji razočarano gledati s neba.

Jedna se žena oduševila komentarima i rekla je kako je divno što su sve žene mislile da same prolaze dileme o masturbaciji u mladosti, a zapravo su sve imale isti problem.

Bilo je i onih koje su koristile igračke

- Imala sam prilično tvrdog plišanog Mufasu pa sam pokušala s njim. Poslije sam se osjećala grozno jer sam ga tako zlostavljala da sam ga sakrila u ormar kako me ne bi mogao gledati.

- Koristila sam noge od barbike. Nikada nisu ušle unutra, nego su samo igrale nogomet, ako razumijete što želim reći.

- Koristila sam vibrirajućeg miša, koji je bio igračka naše mačke. Vibrirao je samo po pet sekundi pa sam morala stalno iznova stiskati gumb za paljenje.

Neke su koristile i stvari koje su naše kod svojih baka

- Koristila sam masažer za vrat svoje bake. Ona ga nikada nije koristila, ali ja bome jesam.

- Koristila sam jednu od onih dugačkih svijeća koje je moja baka imala. Nikada nisam mislila da ću to nekome reći.

Mnoge su priznale i kako su koristile električne četkice za zube, a bilo je i onih koje nisu previše birale.

- Koristila sam maskaru, četku za kosu, naslon za ruku na kauču, rub kreveta, banane... Ideš, moja lista je sramotno dugačka.

Najčitaniji članci