Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Merkur je posebno aktivan ove zime: Saznajte kako astrološke promjene utječu na sve znakove

Merkur je posebno aktivan ove zime: Saznajte kako astrološke promjene utječu na sve znakove

Astrološke promjene koje će se događati ove zime će utjecati na sve znakove, a donose nove izazove i promjene. Kontroverzne kombinacije planeta i jako aktivni Merkur će otvoriti nova poglavlja svim znakovima

VIDEO

02. siječanj - Merkur ulazi u Vodenjaka

Merkur je aktivan, pokretan i jako dinamičan planet, a ova astrološka pozicija omogućava postizanje značajnog uspjeha u kreativnoj aktivnosti. Mogući su veliki uspjesi na poljima rada s informacijama, popisima i raznim prepiskama.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi horoskopa

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

U ovom razdoblju komunikacija znakovi će uspješno komunicirati što će dovesti do značajnih rezultata, ali treba biti pažljiv i ne gurati nos u tuđe poslove te ne odugovlačiti. U ovom razdoblju bitno je odgovoriti na dinamične zahtjeve Merkura. 

24. siječanj - Mars ulazi u Jarca

Vrlo kontroverzna kombinacija planeta. S jedne strane imamo suhog, marljivog i monumentalnog Jarca, a s druge energičnog, poletnog i nestrpljivog Marsa. Ovo sugerira da će postojati problemi s pronalaskom najboljih metoda za ostvarivanje planova i ciljeva. 

Shutterstock

Važno je uzeti u obzir da planeti Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton su sad u istom stanju. Uzevši to u obzir ne treba puno očekivati velike promjene ovaj mjesec. 

26. siječanj - Merkur napušta Vodenjaka

Ovo vremensko razdoblje karakterizira iznenadno kašnjenje u mnogim slučajevima, čak i onima koji su se do zadnjeg trena odvijali po planu. Nemojte na silu pokušavati izazvati daljnji razvoj situacije.

Čuvajte svoju energiju. Ako nešto ne uspije, pustite to i prebacite se na na nešto drugo. 26. siječnja će se pojaviti prilika da riješite nešto što vam je jako važno u životu. 

Zimski solsticij i njegov utjecaj na znakove: Rak će šarmirati, a Jarac tražiti unutarnju snagu
Zimski solsticij i njegov utjecaj na znakove: Rak će šarmirati, a Jarac tražiti unutarnju snagu

14. veljače - Merkur ulazi u Vodenjaka

Ovaj jako aktivan planet vraća se u Vodenjaka, što će omogućiti završavanje stvari koje prethodni mjesec nikako nismo mogli privesti kraju. 

Merkur potiče ljude da povećaju znanje o određenoj temi te nam daje mogućnost osloniti se na pouzdane ljude oko sebe.  Ako postoje bilo kakve poteškoće, bolje je saznati iz kompetentnih izvora koje metode su efikasnije za rješavanje konkretnog problema.

16. veljače - pun Mjesec u Lavu

Na ovaj datum morate smanjiti svoje ambicije i ne zaboraviti da se bilo koji talent ili vrline mogu pokazati nedovoljnima za suočavanje s nepremostivim okolnostima.

Važno je biti u stanju prihvatiti nove okolnosti i sami sebi dopustiti uzeti pauzu i mirovati. Svima treba odmor, a ako on izostane, može doći do velikih problema. S tim u vezi, bolje je ne dogovarati ili baviti se važnim stvarima u danima oko 16. veljače.

18. veljača - Sunce ulazi u Ribe

Ovo je razdoblje dvosmislenosti i nedosljednosti. Mnoga obećanja i očekivanja će biti iznevjerena. Ali važno je uzeti u obzir da je to samo privremena okolnost. Umjesto dugoročnih planova, usmjerite se na kratkoročne poslove kako promjenjive okolnosti ne bi ometale velike planove.

Što se predviđa vašem znaku ove zime?

Ovan

Do kraja zime Ovnovi će značajno napredovati u karijeri, što uključuje i povišicu, ali morate se pokazati nadređenima, uloviti priliku.

Iako želite napravite određene promjene vezane za vaš izgled, bolje je da to ostavite za neku drugu priliku. Istaknite ono što imate, a velike promjene u periodu ove godine vam ne bi odgovarale.

Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Škorpion voli jednom, a Vaga se 'smrtno zaljubi' uvijek
Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Škorpion voli jednom, a Vaga se 'smrtno zaljubi' uvijek

Bik

Ove zime morate se pobrinuti da na vrijeme pokažete rezultate svojeg rada i date jasno do znanja da ste to vi napravili jer bi se moglo dogoditi da zavidni ljudi prisvoje zasluge za vaš uspjeh ili se prave da su sudjelovali i da su i oni dijelom zaslužni za vaše dobre rezultate. 

Tijekom ove zime bit će povoljno vrijeme da se pobrinete za izgled svojeg lica i zubi. Njegujte se i izvana i iznutra.

Blizanci

Sad nikako nije vrijeme da vaš unutarnji kritičar umanji vaše samopouzdanje - ne omalovažavajte svoje sposobnosti i nemojte si dopustiti da ostanete blokirani zbog raznih nedoumica. Moguće su nove poslovne aktivnosti i projekti, tako da definitivno nije vrijeme za podcjenjivanje vaših talenata. 

Za zdravlje i ljepotu koristite više prirodnih metoda. 

Rak

Narednih nekoliko mjeseci ćete se naći u situacijama gdje ćete trebati podršku iskusnijih i uspješnijih od vas. Ako vam ponude pomoć - prihvatite ju. Ali, nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti. Ne možete ovisiti od nekog drugog, kako u poslu, tako i u ljubavi.

Provjerite kakav vam je vid te obratite posebnu pažnju na svoje oči, kako u pogledu šminke tako i po pitanju zdravlja. Fizička aktivnost će vam dobro doći. Pokušajte ujutro raditi jogu ili razna rastezanja. 

Lav

Iako se mnogi neće slagati s vama, vaše odluke i postupci će se na kraju pokazati kao ispravnima i da ste cijelo vrijeme vi bili u pravu. Iako će ove zime biti prilično napeto, završetak projekta na koji ćete potrošiti puno vremena i živaca će na kraju imati pozitivan utjecaj na vašu karijeru.

Umjesto da se posvetite kritiziranju samih sebe, razmislite o tome što vam se ne sviđa u vezi vašeg izgleda, napravite plan koje navike kako i kada promijeniti i krenite u akciju. Jedino tako ćete biti zadovoljni sami sobom i imati više energije. 

Djevica

Sad je idealno vrijeme za poslovno napredovanje i ostvarenje ciljeva koje ste si zadali. Iako će možda biti potrebno puno rada i truda, nagrada neće izostati. Čuvajte zdravlje, nemojte dopustiti da stres utječe na vaše mentalno i fizičko zdravlje - nemojte zaboraviti uzimati pauze i odmoriti se. 

Stigla je vladavina Jarca: Javit će se sumnje i misli iz prošlosti
Stigla je vladavina Jarca: Javit će se sumnje i misli iz prošlosti

Više brinite o sebi. Divno je to što pomažete drugima, ali ne zaboravite na svoje potrebe.

Vaga

Dobro ćete raditi u timu i imat ćete puno sreće i uspjeha na poslu. Vaša komunikacija je sjajna, a usmjerenost prema cilju će osigurati ostvarenje onog što ste si zamislili. Nemojte dopustiti vašoj tvrdoglavosti i samovolji da vas odvedu s puta - zbog toga biste mogli imati problema. 

Nikad nije bilo bolje vrijeme nego sad za promjenu imidža. Novo samopouzdanje koje dolazi s novim imidžom će privući sreću, ali imajte na umu - prvo trebate ugoditi sebi, a onda drugima. 

Škorpion

Na poslu ćete biti okruženi toksičnim i zavidnim ljudima koji će vam stalno podmetati. Budite jako oprezni, razmislite o svakom koraku prije nego što ga napravite te uzmite u obzir da su oko vas intrige s kojima ćete se morati kad-tad 'zabaviti'. 

Umjesto da se opterećujete, posvetite se svojoj duhovnosti, radite na samopouzdanju i tako ćete stvoriti pravi energetski štit.

Važno je naučiti kako se opustiti, dobra ideja je boravak u prirodi koja će vam smanjiti razinu stresa. Ne dozvolite da nervoza negativno utječe na vaše mentalno i fizičko zdravlje.

Strijelac

U zadacima koje morate obaviti pokušajte biti kreativni. Najbolji pristup rješavanju problema je hladni i bez emocija. Budite kreativni, mirni i u harmoniji sa svima oko sebe.

Povoljno je vrijeme za borbu protiv kila koje ste nakupili u prethodnom periodu, a najbolji pristup tome je promjena prehrane, što može utjecati i na vaše raspoloženje i samopouzdanje. 

Početak 2022. će biti posebno sretan za ova tri znaka Zodijaka
Početak 2022. će biti posebno sretan za ova tri znaka Zodijaka

Jarac

Znate što želite, posvećeni ste svojim ciljevima i iz dana u dan ste sve uspješniji. Ne postoje prepreke u ostvarenju ciljeva. Dobit ćete velike odgovornosti, ali vaše dobre liderske vještine će vam pomoći da iz svake situacije izađete kao pobjednik.

Izbjegavajte neugodne zadatke i situacije. Vaša ljepota i zdravlje ovise o harmoniji koju osjećate sa svijetom oko vas, ali i s vašim unutrašnjim životom.

Vodenjak

Ova zima je idealno vrijeme za promjenu karijere, oni koji se odluče krenuti ovim putem će postići zavidan uspjeh.

Divan je trenutak za nove početke i ostvarenje snova, a uz to ove zime vas očekuje i financijsko blagostanje. Obratite pažnju na znakove obilja oko vas.

Ribe

Tijekom zime nećete moći raditi nešto što ne volite. Vaš um se odbija zamarati stvarima koje vam ne odgovaraju, piše Atma. Sljedećih par mjeseci trebate više slušati svoje srce i unutrašnji glas, a to će vam omogućiti da se opustite. Čuvajte energiju za ostvarenje ciljeva na polju djelatnosti o kojem sanjate.

Pravo je vrijeme za promjenu izgleda. Eksperimentirajte s izgledom i napokon napravite ono što ste željeli - stvorite novi look koji će odražavati vaš karakter. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru