Lifestyle

Komentari 22

Početak 2022. će biti posebno sretan za ova tri znaka Zodijaka

Početak 2022. će biti posebno sretan za ova tri znaka Zodijaka

Prema kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine pojedini znakovi ambiciozno krenuti ostvarivati svoje ciljeve, a neki će biti iznimno sretni jer će im se ostvariti ljubavne želje

U siječnju će zvijezde pokazati veliku naklonost pojedinim znakovima horoskopa. Iako su neki planeti u retrogradnom hodu, prvi mjesec u godini će biti svečan i neobičan.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovi žele da im bebe budu određeni znakovi

Blizanci

U prvom mjesecu nove godine Blizanci će sjajiti predivnom energijom, koja će se biti čarobna od prvog do zadnjeg dana te će se osjećati kao da im je život bajka. Postoji velika šansa da će im se ostvariti velika želja za koju su polako počeli gubiti nadu da će ikad ostvariti.

Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti ostvarivati svoje ciljeve. Čuda se događaju, a ovaj znak bi se trebao pripremiti na mnoge iznenađenja. 

Strijelac

Strijelci će biti iznimno sretni jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, u ovom mjesecu će upoznati nekog posebnog. Strijelci koji su već pronašli partnera će u siječnju razmišljati o sljedećem koraku - zajedničkom životu ili vjenčanju. 

Akov već poznaju tog nekog posebnog siječanj će biti pravo vrijeme da skupe hrabrost i naprave prvi korak. 

Vodenjak

Vodenjak će u siječnju uložiti puno truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsretniji mjesec u novoj godini i to na svim životnim poljima - u financijama, ljubavi i zdravlju. 

Bit će puni energije i samouvjerenja te će se napokon odlučiti riskirati kako bi ostvarili to što žele. Intuicija će ih usmjeravati da donesu pravu odluku, piše Atma.

Najčitaniji članci