Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Stigla je vladavina Jarca: Javit će se sumnje i misli iz prošlosti

Stigla je vladavina Jarca: Javit će se sumnje i misli iz prošlosti
2

Vladavina Jarca počinje 21. prosinca. Jarac je simbol ambicije, vrijeme kada svodimo stare račune, podvlačimo crtu iza onog što je bilo i zauzimamo nove startne pozicije

VIDEO

Vladavina Jarca, znaka kojeg u Zodijaku krasi velika ambicija i težnja prema uspjehu, trajat će od 21. prosinca do 20. siječnja. Ove godine bit će popraćena retrogradnom Venerom u Jarcu, te retrogradnim Merkurom, stoga je za očekivati događaje i iskustva koja će nas vraćati u prošlost. Naviru sjećanja, javlja se osoba koju nismo dugo čuli, osvještavamo neke još nezaboravljene situacije iz prošlosti. Cijela ta priča kao da nas priprema za nešto bitno. Omogućuje nam da skinemo terete koje vučemo za sobom mjesecima, zatvorimo neka stara poglavlja i s vladavinom Vodenjaka krenemo s jasnim namjerama što želimo dalje i stvaramo s puno manje opterećenja.

POGLEDAJTE VIDEO: Američka obitelj napravila kuću od božićnih slatkiša

Pokretanje videa...

Američka obitelj napravila kuću od božićnih slatkiša: 'Sjaj u očima djece kad je vide je nenadmašan' 01:22

Retrogradna Venera u Jarcu (od 19. prosinca do 29. siječnja), pa će tema odnosa s drugima biti na reviziji. Vraćamo se u prošlost, razmišljamo o onome što je bilo. Povezujemo uzrok i posljedicu. Na vidjelo izlaze neke okolnosti koje su dosad bile skrivene i nepristupačne. Možda bude i izazovno. Imamo dojam da se druga strana nećka, odsutna je, rjeđe se javlja, rjeđe poseže za dodirom i zagrljajem. Zadubljena je u vlastite misli, koristi se izgovorima – ne mogu sada, neki drugi dan. Javlja se sumnja. Pojavljuju se pitanja što se događa i što će biti sutra? Otvoreno primanje i davanje ljubavi je otežano. No upravo nam takve okolnosti omogućuju da se pozabavimo sobom i vidimo koliko smo zadovoljni svojim odnosima i što je nama potrebno da bismo bili sretni u ljubavi.

Koje odluke donosimo? Čega se bojimo? Koliko smo spremni otvoriti svoje srce i izložiti se ljubavi? Vjerujemo li da zaslužujemo biti voljeni? Ovo su samo neka pitanja koja će nas pratiti u danima koji su pred nama, ako ne i veći dio naredne godine koja je pod vladavinom Venere.

Saturn u Vodenjaku ulazi u izazovan aspekt s Uranom u Biku, po treći put ove godine. Prvi put su 'okinuli' u veljači, drugi put u lipnju, a sada nam ponovno uručuju pozivnicu za evoluciju koja će biti moguća jedino ako otpustimo staro, nesvrsishodno i neupotrebljivo. Dok god smo panično vezani uz ono što imamo, a to nam ne čini dobro, upadamo u nove nevolje. Vrijeme je za odluke koje vode prema napuštanju lošeg i stvaranju prostora za iskorak u nešto novo, unatoč strahu!

storyeditor/2021-12-16/123948379_l.jpg

Božićni blagdani bi trebali proteći mirno, uz obilje hrane i pića, u okruženju bliskih osoba. Kao da nam treba više mira i tišine. Novu godinu dočekat ćemo u posve drukčijem raspoloženju, moguće u drugom gradu, u većem društvu, pustolovno, dinamično, za neke i vrlo strastveno.

Od 14. siječnja Merkur u Vodenjaku počinje se kretati unatrag, a taj smo astrološki utjecaj već doživjeli od 30. 1. do 21. 2. 2021., pa će zbivanja koja smo tada proživljavali, biti aktualna i u ovom periodu, sve do 4. veljače. Dobro je više pažnje posvetiti komunikaciji koja se odvija virtualno i na prisutnost na društvenim mrežama i raznim aplikacijama za komunikaciju, kao i računalu te datotekama koje spremate na njemu jer tu može doći do nekih promjena i zastoja.

Veliki tjedni horoskop: Vagama je ovo loš poslovni tjedan, ali Jarci će biti originalni i kreativni
Veliki tjedni horoskop: Vagama je ovo loš poslovni tjedan, ali Jarci će biti originalni i kreativni

Razdoblje pred nama omogućuje nam da počistimo neke stvari iz prošlosti, dovršimo nedovršeno, postavimo nove ciljeve za budućnost, kao i da shvatimo ono što je dosad bilo skriveno ili nedorečeno.

storyeditor/2021-12-16/134779076_xl.jpg

U tome nam može pomoći i mladi Mjesec u Jarcu, 2. siječnja, koji je idealan za ucrtavanje novog puta na mapi života. Može nam donijeti promjene i nove okolnosti u poslu, kao i u odnosu s autoritetima.

Od 12. do 15. siječnja Merkur se počinje kretati unatrag dok ga uznemiruje Uran u Biku. Za očekivati je iznenadne promjene, nešto se naglo i neočekivano mijenja, a to zasad ne možemo kontrolirati.

Slažete se? Evo kako izgleda savršeno okićeno božićno drvce za svaki horoskopski znak
Slažete se? Evo kako izgleda savršeno okićeno božićno drvce za svaki horoskopski znak

Pun Mjesec u znaku Raka 17. siječnja osvjetljava nam privatno područje života i aktivira pitanja vezana uz stanovanje, dom, roditelje, kao i vlastitu roditeljsku ulogu. Što možete bolje, više drukčije?

cooking Christmas cookies

Jarac je simbol ambicije, unutarnjeg autoriteta, strukture, discipline, vrijeme kada svodimo stare račune, podvlačimo crtu iza onog što je bilo i zauzimamo nove startne pozicije. Koja je vaša?

Što činiti?

- Preispitajte svoje planove i razvijte strategiju ostvarenja.

- Koja je vizija vaše budućnosti i sebe u njoj? Napravite vision board – ploču svojih ciljeva i želja.

- Prikupljajte informacije, planirajte, osmišljavajte, dajte si vremena. Kuda žurite? Ono što je vaše neće vam pobjeći.

- Promotrite sebe u prijateljstvima, isto kao i njihov odnos prema vama.

- Budite strpljivi u komunikaciji, možda odgovori koje ćete dobiti neće bili potpuni i dorečeni.

- Ne forsirajte ništa u što niste sigurni.

Zdravlje: kosti, koljena, želudac, bubrežni kamenci, prehlade, koža, artritis

Boja: smeđa i zelena

Dragi kamen: granat i malahit

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa