Lifestyle

Komentari 3

Zimski solsticij i njegov utjecaj na znakove: Rak će šarmirati, a Jarac tražiti unutarnju snagu

Zimski solsticij i njegov utjecaj na znakove: Rak će šarmirati, a Jarac tražiti unutarnju snagu

Ribe bi se trebale ponovno povezati s prijateljima, jer tu leži izvor njihove sreće. Strijelci se moraju zapitati što mogu učiniti za druge ljude, umjesto da stalno očekuju što će drugi napraviti za njih

Ovan

Vrijeme je da se maknete od posla i posvetite svojoj obitelji i prijateljima. Nemojte dopustiti stresu da vam uništi raspoloženje već se fokusirajte na zabavu i druženje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik

Vrijeme je da malo napustite svoju rutinu i krenete u avanturu. Bez obzira o čemu se radilo, šetnja šumom u kojoj još niste bili ili pečenje kolačića s obitelji koje ćete pokloniti prijateljima - te aktivnosti će vam koristiti i osjećat ćete se opuštenije i sretnije. 

Blizanci

Iako mislite da nikada niste u krivu, postaje sve jasnije da ste u zadnje vrijeme zapostavili svoje bližnje i da je potrebno uložiti malo truda u te odnose.  Budite otvoreni za slušanje onoga što vam drugi govore. Potrudite se produbiti svoja prijateljstva.

Rak

Kad se osjećate šarmantno, sve prepreke je lako prijeći, ali u situacijama kao ova u kojoj ste sad, koja uključuje dramu i stres, jedini način da nađete svoje mir je postizanje kompromisa.

Lav

Što više radite na poboljšanju osobnog života i svakodnevne rutine, bolje ćete se osjećati. Ključno je da se ne preopteretite poslom. Napravite raspored koji vam daje veću fleksibilnost i dopustite si vremena za odmor i opuštanje.

Djevica

U romantičnom ste raspoloženju pa žudite da vremenom nasamo sa simpatijom ili boljom polovicom. Umjesto da se nadate, isplanirajte filmsku večer ili šetnju Adventom, tko zna čemu to sve može odvesti. 

Vaga

Izgradnja jakih temelja zahtijeva puno rada i energije. Međutim, spremni ste za izazov. Sad je vrijeme za nove početke i nemojte se obeshrabriti ako početka bude malo trnovit. Imate priliku razviti bližu vezu s ljudima koji su vam najbitniji u životu.

Two happy friends hugging and kissing

Škorpion

Preusmjerite fokus na sebe. Umjesto da se bavite obvezama i zatrpavate, iskoristite energiju koju imate da se povežete s obitelji i vrijeme iskoristite za druženje i opuštanje. Zaobiđite sve nebitno  i posvetite se sebi i svojim najbližima. 

Strijelac

Umjesto da se usredotočite na ono što drugi mogu učiniti za vas, zapitajte se što vi možete učiniti za njih. Sezona je davanja, a ne samo primanja. Uložite svoje vrijeme i energiju u dobrotvorne i humanitarne svrhe.

Jarac

Prije svega, divni ste - ne dopustite da vam netko kaže drugačije. U trenutku kada osjetite sebe pojavit će se i vaša unutarnja snaga, moći ćete stajati visoko, ponosno i snažno puni samopouzdanja. Vi ste sila s kojom nije lako.

Vodenjak

Možda ćete se sklupčati na kauču i čitati svoju omiljenu knjigu ili gledati svoje omiljene filmove. Bijeg od stvarnosti na neko vrijeme je zabavno, sve dok ne provodite dane ili tjedne skrivajući se od ostatka svijeta i živeći u svojim snovima.

Ribe

Javite se prijateljima s kojima već neko vrijeme niste razgovarali i nadoknadite propušteno vrijeme. Bez obzira radi li se o okupljanju u nečijem stanu ili Zoom pozivu, proslavite nadolazeću godinu, budite nostalgični za prošlošću i dok slavite podijelite smiješne priče iz svog osobnog života.

Najčitaniji članci