Lifestyle

Komentari 0

Michelle Obama kreće s novim kulinarskim showom za djecu - zdravom hranom protiv debljine

Michelle Obama kreće s novim kulinarskim showom za djecu - zdravom hranom protiv debljine

Svrha njezine kampanje je pokrenuti inicijative koje bi svim obiteljima pomogle da dobiju pristup zdravoj i cjenovno pristupačnoj hrani te da povećaju tjelesnu aktivnost kod djece

Netflix, svjetska streaming stranica, uskoro pokreće kulinarski show namijenjen najmlađima, s Michelle Obamom, bivšom američkom prvom damom, u ulozi voditeljice i izvršne producentice.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako suzbiti pretilost kod djece?

Emisija 'Waffles+Mochi', počet će se prikazivati 16. ožujka.

Na pitanje o svojoj novoj emisiji na Netflixu, Michelle je pojasnila da će njezin sadržaj biti namijenjen prvenstveno djeci.

Glavne zvijezde showa bit će dvije lutke prikladnih imena - Waffles i Mochi, a Obama će biti vlasnica trgovine. Kako je pojasnila, kroz emisiju će biti prikazano njihovo zajedničko 'putovanje' na kojem će se okušati u kulinarstvu.

- Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama te čarobne leteće košarice za kupnju koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svijetom i posjećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i poznatih ličnosti - rekli su iz Netflixa.

Tema emisije usko je povezana sa sloganom ?Let's move' (Pokrenimo se) iz ranije Michelline javnozdravstvene kampanje, čiji je cilj suzbiti pretilost među djecom.

Svrha njezine kampanje bila je pokrenuti inicijative koje bi svim obiteljima pomogle da dobiju pristup zdravoj i cjenovno pristupačnoj hrani te da povećaju tjelesnu aktivnost.

'Waffles + Mochi' samo je jedan od brojnih medijskih pothvata bivše prve dame.

Njezin dokumentarni film 'Becoming' otprije se prikazuje na Netflixu, a 2020. pokrenula je podcast i na Spotifyu. Michelle i njezin suprug, bivši američki predsjednik Barrack Obama s Netflixom su potpisali višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija pod nazivom Higher Ground Productions.

Najčitaniji članci