Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Michelle Obama: Ostanite s onim muškarcem s kojim nikad nećete posumnjati u samu sebe

Michelle Obama: Ostanite s onim muškarcem s kojim nikad nećete posumnjati u samu sebe
1

Iako se činilo da je tijekom mandata Baracka Obame on bio u središtu pažnje javnosti, istina je da je i Michelle bila svojevrsna zvijezda. Ženama diljem svijeta je pružila nadu u bolji i ravnopravniji svijet

VIDEO

Kad su Michelle Obamu 2009. godine novinari pitali da im ponudi nekoliko savjeta o izlascima, imala je spreman odgovor, prenosi YourTango.

Michelle Obama otkrila: Barack mi dosta često pjeva serenade
Michelle Obama otkrila: Barack mi dosta često pjeva serenade

POGLEDAJTE VIDEO: Barack Obama se obogatio otkad nije više predsjednik

Pokretanje videa...

01:09

- Slatko je dobro. No slatko traje vrlo kratko, a onda se postavlja pitanje kakva osoba stoji iza svega. To je savjet koji mogu ponuditi ženama. Ne gledajte kakav mu je bankovni račun ni fizički izgled. Pogledajte u srce. Pogledajte u dušu. Pogledajte kako se ponaša prema svojoj majci i što govori o ženama. Kako se ponaša prema djeci koju ne poznaje. I najvažnije od svega, kako se ponaša prema vama - kazala je Michelle i nastavila da se uvijek trebate dobro osjećati uz čovjeka s kojim izlazite.

Press Association/Pixsell

- Nikad se ne biste trebale osjećati loše, nikad ne biste trebale sumnjati u sebe ni ostati u vezi s nekim tko vas potpuno ne usrećuje i ne čini cjelovitom. Ako već jeste u takvoj vezi ili izlazite, savjetujem vam da se ne udate za takvog muškarca - istaknula je.

Njezine misli slične su mudrim porukama o ljubavi i vezama kakve su slale i njezine prethodnice u Bijeloj kući.

Laura Bush

- George i ja naučili smo jednu važnu stvar: Što god da nam se dogodi u životu, snaći ćemo se - rekla je.

Hillary Clinton

- Morate biti iskreni prema sebi. Morate biti u doticaju sa sobom dovoljno da znate što želite, kako želite živjeti i što vam je važno i temeljem toga odlučivati o svemu. Ponekad je to jako teško - pojasnila je Clinton.

Michelle Obama šokira stilom: Utegnula se u blještave čizme
Michelle Obama šokira stilom: Utegnula se u blještave čizme

Nancy Reagan

- Život me, među ostalim, naučio da je važno govoriti "Volim te" na načine koji se mogu sačuvati, gledati i čitati kad si usamljen, kad ti je dosadno ili kad nas okolnosti rastave. U svakom slučaju, izjava ljubavi je tajna sretnog braka koji dijelim s Ronnijem. Njegova pisma me i danas dotaknu. To je njegov poklon koji me sustiže kroz godine i desetljeća ljubavi - napisala je Reagan govoreći o svojem suprugu.

Betty Ford

- U to ulaziš, oboje ulazite, kao 70-30 partnerstvo. To znači da ja dam 70 posto, on da 30 posto, on daje 70 posto, ja dajem 30 posto. Kad prijeđete tu granicu i pokušate zadovoljiti jedno drugo, nema šanse da ne budete sretni - istaknula je Ford.

Jackie Kennedy Onassis

- U brak prvi put ulaziš zbog ljubavi, drugi zbog novca, a treći zbog društva - poznata je izjava osebujne Jackie.

Abigail Adams

- Koliko god ženini talenti bili sjajni, ne bi trebala sjati na trošak svog muža - rekla je ona.

Michelle Obama: Kćeri se nisu smjele ni poljubiti bez zaštitara
Michelle Obama: Kćeri se nisu smjele ni poljubiti bez zaštitara

Još malo mudrosti Michelle Obama

- Brak je izbor na koji pristaješ svakog dana. Ne radiš to zato što je lako, nego jer vjeruješ u to. Vjeruješ u drugog čovjeka. I zato je, dame i gospodo, važno vjenčati se s nekim koga poštujete. Važno je vjenčati se s nekim tko vam je ravnopravan i s nekim tko želi pobijediti onoliko koliko vi želite da pobijede. Moj suprug je moj timski igrač. Ako ćemo pobijediti u ovoj igri, on mora biti snažan i mora biti zadovoljan s tim da sam i ja snažna. Ne želim u svojem timu slabog igrača, niti ga želi on. No ponekad prihvaćamo slabosti onog drugog jer nam je tako lakše. Budite oprezni s muškarcem ili ženom koji žele samo ljude s kojima je lagano - zaključila je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme