Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
56 komentara

Misionarski položaj jača guzu, a seks uza zid trbušne mišiće

Jahaća poza idealna je za vježbanje trbuha i gornjeg dijela tijela, misionarski položaj jača bedra i stražnjicu, a "doggy style" odličan je trening za muškarca i za ženu

Fotolia
Foto: Fotolia
56 komentara

Velike vrućine nisu idealne ze vježbanje, ali to ne znači da trening treba u potpunosti izbaciti iz rutine. Dovoljno je više napora uložiti u spavaćoj sobi, pa u pola sata seksi igrica možete potrošiti 144 kalorije. 

Misionarski položaj jača bedra i stražnjicu

Ova varijanta misionarskog položaja jača trbušne mišiće te mišiće zdjelice i ruku. Žene treba leći na leđa, noge saviti u koljenu i lagano se rukama podići od kreveta. To će partneru omogućiti dublju penetraciju i potpunu kontrolu. U toj pozi žena može rukama obaviti partnera, tako svu težinu prebaciti na noge i time ojačati bedra te stražnjicu. 

Jahaća poza za trbušne mišiće

Poza u kojoj je žena glavna i sjedi na partneru omogućuje joj potpunu kontrolu i veći užitak. Ta je poza idealna je vježbanje trbuha i gornjega dijela tijela, a više od nje koristi imaju žene nego muškarci. 

Seks uza zid - trening za ruke, bedra i trbuh

Seks uza zid prava je vježba za muškarca koji tako vježba ruke, trbušne mišiće i bedra. Žena se treba leđima nasloniti na zid, a partner potom podići njezine noge i obaviti ih oko sebe. 

Doggy style savršen je trening za muškarac i ženu

Pseća poza u kojoj je muškarac dominantan omogućuje dobar trening i ženi. Žena se treba spustiti na koljena i ruke, a da bi ostala u stabilnom položaju napet će mišiće ruku, nogu i stražnjice. Isto vježba i muškarac, a ako stoji umjesto da kleči, vježbat će i noge. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message