Lifestyle

Komentari 9

Misteriozna mačka: Mislila je da je bolesna, a onda su saznali da je ona zapravo 'vukodlak'

Misteriozna mačka: Mislila je da je bolesna, a onda su saznali da je ona zapravo 'vukodlak'

Brianna Walton je mislila da je njezina mačka ozbiljno bolesna kada joj je dlaka s lica počela ispadati, a onda je saznala da je njezina mala maca zapravo rijetka vrsta

Ljubiteljica mačaka Brianna Walton iz Mainea u Sjedinjenim Državama imala je dvije mačke, a jedan od njih je okotila Gracie. Brianna, koja radi kao fotograf, odlučila je je zadržati, ali već nakon pet tjedana je shvatila da nešto nije u redu kad je počela gubiti dlaku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gracie je imala oko pet tjedana kad je počela gubiti dlaku na licu. Onda ju je tijekom sljedeća dva tjedna u potpunosti izgubila pa sam je odvela veterinaru jer sam se zabrinula da je bolesna - ispričala je Brianna.

Iako je Brianna bila uvjerena da je njezina mačka bolesna, iznenadila se kad joj je veterinar rekao da se radi o rijetkoj genetskoj mutaciji domaćih kratkodlakih mački. 

Riječ je o pasmini Lykoi koja je nastala kao mutacija obične domaće kratkodlake mačke koja nevjerojatno podsjeća na vukodlaka. Lykoi mačke nemaju dlake na šapama i licu zbog čega sliče uvriježenoj verziji vukodlaka. 

Nakon što je saznala da je mačka zapravo zdrava, Brianna je na TikToku počela dijeliti njezina videa i vrlo brzo je postala hit, zahvaljujući svom neobičnom izgledu, piše Mirrror.

 

Najčitaniji članci