Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Modni horoskop: Lavovi vole zlatni nakit, a Vage skupo rublje

Modni horoskop: Lavovi vole zlatni nakit, a Vage skupo rublje

Vodenjaci su originalni i u odijevanju, a Škorpioni vole sve što je seksi. Ovnovi su vječni sportaši stoga su njihov odabir hlače i tenisice. Bikice rado ljeti nose dugačke haljine, ali nisu robovi mode...

VIDEO

Mogu li zvijezde odrediti vaš modni izričaj i ukus za odijevanje? 

Odgovor se krije u vašoj zodijačkoj energiji. Ako ste buntovni kao Vodenjak, eksperimentirat ćete sa svime, pa i s odijevanjem, dok tradicionalno usmjereni Jarac više odabire klasiku i ne voli svojim izgledom privlačiti pozornost.

OVAN

Boja: crvena

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Materijal: pamuk

Dio tijela: glava, lice, kosa

Modni dodaci: naušnice, šminka, šeširi, ukrasi za kosu, kožni ruksak

Budući da ste uvijek aktivni i u žurbi, ne preferirate odjeću koja sputava kretanje. Pamučne majice, hlače ili traperice, tenisice bit će neizostavni dijelovi vašeg dnevnog izgleda. Sviđa vam se taj sportski stil jer ste to zapravo vi.

No kad je posebna prilika u pitanju kao što je večernji izlazak s osobom koja vam se sviđa, tada impresionirate svojom pojavom. Visoke potpetice, haljina pripijena uz tijelo ili hlače uskih nogavica te neizostavni crveni ruž, bacit će drugu stranu na koljena. 

BIK

Boja: zelena

Materijal: vuna

Dio tijela: vrat i grlo

Modni dodaci: ogrlice, marame, šalovi, ručni sat

Vi ste poklonici udobnosti i nećete se opterećivati odjećom koja vas na bilo koji način žulja, steže, stoga niste rob mode. Najvažnije vam je da vam je koža u dodiru s ugodnim materijalom koji mazi, ljeti je prozračan, a zimi grije. Ljeti volite duge haljine, a zimi dolčevite od mekanih materijala. Umjesto hlača radije birate suknje i haljine koje će istaknuti vašu senzualnu prirodu. Dekolte je vaš najveći adut pa kad poželite zavesti, istaknut ćete taj dio tijela koji često oduzima dah osobama suprotnog spola.

Da znate što tražiti: Osobine za kojima u svom partneru žudi svaki horoskopski znak
Da znate što tražiti: Osobine za kojima u svom partneru žudi svaki horoskopski znak

BLIZANCI 

Boja: narančasta, 

žuta

Materijal: samt

Dijelovi tijela: ramena, ruke

Modni dodaci: prstenje, narukvice, veliki ručni sat, ručna torba

Vi ste majstori u miješanju stilova. Imate nevjerojatnu sposobnost kombiniranja klasike i sportskog stila. Volite tenisice koje ćete rado odjenuti uz poderane traperice i crni sako te bijelu majicu, a sve upotpuniti nakitom, uz obaveznu kvalitetnu ručnu torbu.

Za večernji izlazak u ormaru obavezno imate kožu, bilo da je riječ o haljini ili hlačama. No kožna jakna vam je ipak favorit i često imate više od jedne. Tetovaža s porukom na ramenu ili na ruci je vaš neizostavni modni detalj. 

RAK

Boje: srebrna, 

biserno bijela

Materijal: svila

Dijelovi tijela: trbuh, prsa

Modni dodaci: remen, ogrlica, kratka jakna, srebrni nakit, čipka, biseri

Ako je netko poklonik romantike, onda ste to vi. No zanimljivo je kako čipkastu majicu ili bluzu možete ublažiti s kožnom jaknom ili trapericama, tako da sve ne prijeđe u kič. Obožavate prozračne i ženstvene haljine koje će naglasiti vašu ženstvenost, no privlače vas i modeli neravnih krojeva koji u sebi imaju neki pomak, nisu obični i uobičajeni. Večernji izlazak vam nekad bude opterećenje jer znate koliko ste neodoljivi u visokim potpeticama, a najradije biste se uvukli u nešto udobno i ugodno. Sve ovisi o tome želite li impresionirati….

LAV

Boje: zlatna

Materijal: krzno

Dijelovi tijela: 

srce, gornji dio leđa

Modni dodaci: baloner, šal, zlatni nakit, sunčane naočale

Vi odjećom privlačite pozornost i jedan ste od znakova Zodijaka koji su vrlo talentirani i kreativni po pitanju mode i odijevanja. Haljina puna šljokica, boje zlata, daleko iznad koljena bit će vaš ultimativni adut u zavođenju, uz neizostavne potpetice.

No s druge strane znate vi biti i nevjerojatno opušteni i vješto zavoditi i rock stilu, pamučna majica, kožne hlače, razbarušena kosa i crveni ruž te jaka osobnost bit će više nego dovoljni da ostavite dojam. Slabi ste na krzno, pa zimi rado nosite bundice i jakne od umjetnog krzna.

Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku
Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku

DJEVICA

Boje: bijela, smeđa

Materijal: vuna

Dijelovi tijela: abdomen, ruke

Modni dodaci: remeni, piercing, lak za nokte, fine naušnice, naočale

Vi ste pobornici čistoće i jednostavnosti. Znači, bez kićenja, šljokica, što jednostavnije i udobnije. No koliko god se najbolje osjećali u pročišćenom modnom izdanju, bijela košulja ili dolčevita, ravne cipele ili tenisice, sako, tu i tamo poneka fina haljina, iznenadit ćete nekad sami sebe detaljem kao što su tetovaža ili piercing. To je onaj dio vas koji se buni protiv pravila kojima toliko često podliježete i protiv svoje volje. Nokte ćete rado nalakirati, ali tešku šminku izbjegavate. Najviše pažnje posvećujete odijevanju kada odlazite na posao, u slobodno vrijeme ste posve s time neopterećeni.

VAGA

Boje: plava, ružičasta

Materijal: saten

Dijelovi tijela: 

koža, donji dio leđa

Modni dodaci: skupocjeni nakit, donje rublje, parfemi, cipele i torbice

Moda je vaša strast. Uživate u prelistavanju modnih časopisa, u šopingu, a vaš ormar često je prepun odjeće, čak i onih komada koje još niste odjenuli. Majstori ste u kombiniranju boja, materijala, nakita s odjećom, često i stilova. Imate oko za ljepotu i znate prezentirati sebe kroz ono što nosite i kako to nosite.

I kod vas nema zabrana, sve je dopušteno, od haljina, tenisica, hlača, no najvažnije vam je od svega imati kvalitetnu obuću, dobar parfem i ručnu torbu s potpisom. Zimi ne ide bez kaputa od kvalitetnog materijala, a puno pažnje pridajete i donjem rublju.

ŠKORPION

Boje: crna, crvena

Materijal: koža

Dijelovi tijela: prepone

Modni dodaci: kožna jakna, push up grudnjak, mrežaste čarape, tetovaža, čipkasto rublje

Vaš modni izričaj obojan je seksipilom. Obožavate crnu boju, mrežu, čipkasto donje rublje, kožne korzete, jakne i hlače. Samo da je upečatljivo i nije obično. Dnevni izgled vam je nešto blaži i manje upadljiv, uglavnom usmjeren na majice s natpisom, traperice, tenisice. No navečer ‘ubijate’ izgledom. Cipele s visokim potpeticama, kožne hlače ili uska haljina, rado ćete naglasiti i dekolte, a volite eksperimentirati i sa šminkom s kojom ćete istaknuti svoj iskričavi sjaj u očima. Zavodite i pritom ne birate sredstva niti načine.

STRIJELAC

Boje: ljubičasta, indigo

Materijal: lycra

Dijelovi tijela: bokovi i kukovi

Modni dodaci: jeans jakna, kožni ruksak, mini suknja, ručno izrađen nakit

Vaš pustolovan duh ne podnosi stereotipe. Niste sljedbenici mode, već od trendova birate samo ono što vama odgovara. Ako bi se vas pitalo, odijevali biste se kao što su to nekad činila djeca cvijeća u doba hipi pokreta. Volite tu slobodu koja vam omogućuje da budete ono što jeste i rado ćete to izraziti i kroz odjeću. Umjesto da kupujete po dućanima, radije ćete dati šivati haljinu ili jaknu koju ste zamislili u svojoj glavi.

 Najbitniji odjevni predmet u vašem ormaru s traperice, a ljeti haljine. No mini suknja od trapera, tenisice i pamučna majica, to vas podmlađuje. 

Evo kako zavesti nekoga prema horoskopu - neće moći odoljeti
Evo kako zavesti nekoga prema horoskopu - neće moći odoljeti

JARAC

Boje: tamnozelena

Materijal: flanel

Dijelovi tijela: koljena, zubi

Modni dodaci: cipele za planinarenje, balzam ili sjajilo za usne, džemper od kašmira, kožne rukavice, sat

Niste opterećeni odijevanjem, iako volite fine komade odjeće, osobito ako to zahtijeva vaše radno mjesto. Stoga odijelo, fina košulja ili sako mora naći mjesto u vašem ormaru, ako zbog ničeg drugog, zbog posla. Klasika je nerijetko vaš prvi izbor, no rado ćete si i priuštiti nekoliko kvalitetnih pamučnih majica s potpisom te traperice poznatog modnog dizajnera. Volite i haljine, ali više one poslovnog kroja – ravne linije i od kvalitetne tkanine. Ne volite u ničemu pretjerivati, nakit izbjegavate, no ručni sat za vas nekad može biti i statusni simbol. Šminkanje izbjegavate, samo malo sjajila na usta i možete krenuti u izlazak. 

VODENJAK

Boje: ljubičasta

Materijal: jeans

Dijelovi tijela: zglobovi, natkoljenice, koljena

Modni dodaci: čarape, unikatni nakit, šilterica, perle

Nitko nije slobodniji i originalniji u odijevanju od vas. Prezirete stereotipe i sve što radite, pa i ono što odijevate mora imati neki vaš pečat. Zato ćete češće birati odjeću koja se ne kupuje u trgovinama poznatih modnih lanaca, već u manjim dućanima i kod domaćih modnih dizajnera, nekad i na sajmu antikviteta i stare odjeće.

Nikolina Peruško

Rado ćete kombinirati i traperice s čizmama iznad koljena, kosu skupiti u rep, staviti na rame torbu neobičnog oblika i izgleda, dobru jaknu i krenuti u kasnu jesensku večer. Ništa vas ne opterećuje, a najmanje što će drugi reći o tome kako izgledate i što nosite na sebi.

RIBE

Boje: morsko plava

Materijal: lan

Dijelovi tijela: stopala

Modni dodaci: narukvica za gležanj, čipka, kožna jakna, mrežasta majica

Kao i Rak i vi ste romantična duša, a taj dio sebe pretočit ćete i u odijevanje, pa se u vašem ormaru mogu naći pomalo romantične haljine ili bluzice od čipke. Ljeti uživate u kratkim hlačama i japankama, a preostali dio godine volite suptilno zavoditi trapericama poderanima na strateškim mjestima ili bluzicom koja daje naslutiti vaš dekolte. Niste od visokih potpetica, mada ih nećete zaobići u specijalnim prilikama. Posebno pomno birate odjeću za spavanje. Nekad je ona od svile, a nekad o najfinijeg pamuka koji će vam tijekom spavanja maziti kožu. 

Indijanski horoskop: Otkrijte koja se životinja krije u vama
Indijanski horoskop: Otkrijte koja se životinja krije u vama
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'