Obavijesti

Lifestyle

Komentari 176

'Moje grudi mi uništavaju život, nosim košarice veličine H i očajnički mi treba smanjenje'

'Moje grudi mi uništavaju život, nosim košarice veličine H i očajnički mi treba smanjenje'

Majka dvoje djece očajnički je željela smanjiti grudi, ali zahvat koji košta 57 tisuća kuna zdravstveno osiguranje joj nije htjelo pokriti, a budući da nema novca za to, pronašla je drugo rješenje...

VIDEO

Kelly Michaud, 26-godišnjakinja iz Harrogatea u Yorkshiru, izgubila je čak 13 kilograma te je prema uputama liječnika redovito vježbala. Međutim, to joj nije pomoglo s njezinim problemom koji je sve više utjecao na njezin život.

POGLEDAJTE VIDEO: Postala poznata zbog neobičnog talenta

Pokretanje videa...

Grudi 01:12

Zbog jako velikih grudi, košarice veličine H, Kelly je imala probleme s kralježnicom i akutne bolove u leđima, zbog kojih je već potrošila tisuće kuna na medicinske grudnjake s dodatnom potporom. Ali, to nije pomoglo.

Zbog gubitka kilograma stvorio se višak kože koji joj je stvarao dodatnu nelagodu i bol, a njezini zahtjevi za operacijom više su puta odbijeni. Kelly se osjećala usamljeno i napušteno u svojoj borbi za normalni život.

Iako se borila za taj zahvat, pisala molbe i zahtjeve, na zdravstvenom je drugi put odbijena 2019. godine te joj je liječnik opće prakse savjetovao da zahvat obavi privatno. Problem je bio u tome što je sam zahtjev jako skup - košta čak 57 tisuća kuna.

Uz trošak samog zahvata, košta i postoperativna njega, a ukupni troškovi, po njezinoj računici bi se popeli na vrtoglavih 88 tisuća kuna.

Umjesto da očajava, Kelly je odlučila pokrenuti GoFundMe kampanju u kojoj je cilj bio skupiti potrebnih 88 tisuća kuna.

- Nisam očekivala uspjeh kampanje, ali već nakon par dana sam imala više od sto donacija. Bila sam šokirana. Za mjesec dana sam postigla cilj. Bila sam oduševljena - ispričala je. 

- Taman kad sam skupila dovoljno novaca javio mi se emailom kozmetički kirurg Dan Marsh, koji je čuo za mene i moju priču i ponudio mi je besplatnu operaciju u svojoj klinici. Bila sam oduševljena - prepričala je Kelly. 

Nakon toga, Kelly je odlučila pokloniti skupljeni novac dobrotvornom društvu za rak dojke. 

- U početku sam sve to napravila misleći kako trebam i želim pomoć, a sad, nakon svega, želim da novac koji sam skupila na GoFundMe stranici pomogne drugima - rekla je za britanski Sun.

Mit je da su bol u križima i išijas povezani isključivo s godinama!
Mit je da su bol u križima i išijas povezani isključivo s godinama!

- Prije pokretanja kampanje nisam bila svjesna koliko žena se bori s bolovima uzrokovanim velikim grudima. Mislila sam da je to rijedak problem, ali od pokretanja kampanje mi je puno prijateljica reklo da i one imaju taj problem i da bi i one željele tu operaciju - objasnila je. 

- Ljudi uopće nisu svjesni koliki je to problem i koliko žena se s njim bori - zaključuje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu