Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Na porođaju izgubila pamćenje, a on joj napisao knjigu sjećanja

Suprug Steve kaže kako je rođenje sina za njega bio najbolji, ali i najtragičniji dan u životu. Supruga ga nije prepoznala, a nije niti znala da je rodila dijete. Rekla mu je da ne zna tko je on, ali da zna da ga voli...

VIDEO

Camre Curto (31) iz Fentona u Michiganu 2012. godine imala je preeklampsiju, odnosno trudnoćom izazvanu hipertenziju te moždani udar. Sve to dogodilo se kad je bila u 33. tjednu trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:06

Zbog toga je prerano rodila sina i izgubila kratkoročno i dugoročno pamćenje. Tvrdi kako se ne sjeća 95 posto stvari iz svog života, uključujući to da ima supruga i da je rodila dijete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezin suprug Steve (38) kaže kako je rođenje sina Gavina, koji danas ima sedam godina bio najsretniji, ali i najtragičniji dan u njegovom životu.

- Morao sam preuzeti sve obaveze i započeti život iznova. Žena koju voliš nema pojma tko si ti, ali imaš prekrasno dijete koje je rodila - govori. Dodaje kako je odmah nakon što se dječak rodio, znao da nešto nije u redu sa suprugom.

Ima sliku sa svojom mamom, iako joj je srce stalo na porodu
Ima sliku sa svojom mamom, iako joj je srce stalo na porodu

- Njezini roditelji i ja primijetili smo da je nešto pošlo po zlu. Nakon što smo joj postavili neka pitanja i prebacili u drugu bolnicu, shvatili smo da ima teške ozljede mozga. Nije znala da ima dijete, nije znala tko je ona, tko su njezini roditelji... To je bio početak našeg putovanja - priča Steve.

Dok se Camre počela vraćati sebi, rekla je mužu da ga voli, ali da se ne može sjetiti zašto su se i kako zaljubili. Danas je, kaže, mnogo bolje jer njezino sjećanje više ne seže unazad nekoliko sekundi, već se prisjeća što se dogodilo proteklih dana.

- Za dvije sekunde je znala zaboraviti moje ime. Sada može otići unazad nekoliko dana i dovodi se u red. Pamćenje joj se izuzetno poboljšalo. Danas je sposobna biti majka i supruga - nastavlja Steve.

Neobične fizičke promjene koje se mogu dogoditi nakon poroda
Neobične fizičke promjene koje se mogu dogoditi nakon poroda

Camre kaže da je bolno to što joj se događa, ali da se fokusira na pozitivne stvari i prekrasnu obitelj koju ima. Steve je za suprugu napisao knjigu 'But I Know I Love You'. U njoj je zapisao njihov zajednički život - kako su se upoznali, zaljubili... Zapisao je i sve detalje s njihova prvoj spoja, rođenja njihova sina i vjenčanja. Knjiga je objavljena na njihovu četvrtu godišnjicu koju su proslavili prije nešto više od mjesec dana. 

- Pročitala sam je sigurno dva ili tri puta. O knjizi imam podijeljene osjećaje, u njoj je zapisano sve o nama, a sve to ja nemam u sebi. Ipak, zahvalna sam za dirljiv potez mog supruga - rekla je Camre.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

16:11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru