Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Najambiciozniji horoskopski znakovi: Njima ništa ne stoji na putu i učinit će sve da uspiju

Najambiciozniji horoskopski znakovi: Njima ništa ne stoji na putu i učinit će sve da uspiju

Ako ste rođeni u znaku Ovna, Djevice, Jarca ili Vodenjaka, vi ne sanjarite o prosperitetu i uspjehu već postavljate temelje i ostvarujete svoje snove. Ne čekate da nešto padne s neba već ugrabite priliku

VIDEO

Za neke od nas karijera je jednostavno sredstvo za postizanje cilja. Posao koji ne mrzite također vam plaća račune i ostavlja vam dovoljno slobodnog vremena za opuštanje. Za druge je pak karijera život. Počelo je onog trenutka kada su ih pitali: 'Što želiš biti kad odrasteš?' i od tada sve više uzima maha. Bez obzira na to tko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnima, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, pretjerano natjecateljski nastrojenima, ali horoskopski znakovi kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu.

Osvježite svoj dom: Ove jeseni riješite se šest vrlo bitnih stvari
Osvježite svoj dom: Ove jeseni riješite se šest vrlo bitnih stvari

POGLEDAJTE VIDEO: Tvrtka u kojoj se radi četiri dana u tjednu

Pokretanje videa...

Radimo 4 dana u tjednu i super nam je 03:01

Ako ste rođeni u znaku Ovna, Djevice, Jarca ili Vodenjaka, vi ne sanjarite samo o prosperitetu i uspjehu. Vi postavljate temelje i ostvarujete svoje snove. Ne čekate da vam svemir dođe s prilikom. Dižete se iz kreveta i sami ih ugrabite. Istina je, možete postati pomalo opsjednuti time da budete što bolji. Možda ste prestrogi prema sebi i možda će vam biti teško biti istinski zadovoljni svojim naporima. Ali znate da je samopoboljšanje vaš najveći motivator i time nadahnjujete i sve oko sebe.

Upravo su ovi horoskopski znakovi oni koji su skloni doći do vrha i proslaviti se. Ti znakovi ne samo da imaju viziju, već imaju i moć oživjeti je. 

Thinkstock

1. Ovan: Uvijek se žele dokazivati

Ništa Ovna ne motivira više od nečega što treba osvojiti. Bilo da se radi o kartaškoj igri s prijateljima ili velikom svjetskom turniru, ovaj horoskopski znak bori se sve do kraja. Dokazati da znaju i mogu najviše im može donijeti toliko radosti, a sve je povezano s činjenicom da njima vlada Mars, planet hrabrosti i nagona. Sve što trebate učiniti da biste otkrili konkurentsku stranu Ovna jest izazvati ih. Ova kvaliteta ih čini toliko usmjerenima prema karijeri.

Uglađeni poslovni look: Amal Clooney ikona je biznis stila
Uglađeni poslovni look: Amal Clooney ikona je biznis stila

2. Djevica: Uvijek žele biti produktivne i uspješne

Stereotipi o Djevici su istiniti. One su produktivni nositelji popisa obveza koje znaju kako postići svoje ciljeve, malo po malo. Njihov um usmjeren je na analizu i logiku, pa kad usnu san koji se može činiti prevelikim ili previše uzvišenim, Djevica uvijek ima plan koji ima smisla. Ono što im stvarno pomaže u postizanju ciljeva jest to koliko mrze imati osjećaj da zaostaju. Radije bi bile ispred krivulje nego bilo gdje u pozadini.

3. Jarac: Imaju velike snove koje planiraju ostvariti

Jarca uglavnom zamišljamo kao izvršnog direktora velike tvrtke ili sportaša koji dokazuje da je broj 1. Opisuje ga i pop zvijezda koja neprestano osvaja Grammyje ili autora koji je objavio stotine knjiga. Ovaj horoskopski znak ne želi samo sjajnu karijeru; on želi oboriti rekorde i staviti se na razinu u u kojoj samo on postoji. Oni se ne natječu samo protiv svih ostalih; natječu se sami sa sobom i uvijek pomiču granice.

Ovo su najčešće greške koje svi rade dok peku kruh kod kuće
Ovo su najčešće greške koje svi rade dok peku kruh kod kuće

4. Vodenjak: Sanjaju o vlastitom carstvu

Ako Vodenjak ima na umu cilj u karijeri, možete se kladiti da nitko neće zaboraviti njihovo ime dok ga on ne ostvari. Ovo je horoskopski znak o kojem ljudi pišu u povijesnim knjigama, jer ne samo da su pobijedili u igri, već su je i potpuno revolucionirali. Vodenjaci imaju ciljeve koji se šire izvan opsega jer krše pravila i redefiniraju ono što jest, a što nije baš prihvatljivo. Oni također mogu voditi čitav pokret ako to požele, piše Elite Daily.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa