Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najbolja morska delicija: U fine polpete od hobotnice ide pršut

Najbolja morska delicija: U fine polpete od hobotnice ide pršut

Kuha se na vrlo slaboj vatri u malo vode otprilike pola sata, onda se doda vode ako je potrebno (hobotnica pusti puno svoje tekućine) i onda kuha na jačoj vatri još pola sata

Hobotnica se, osim ispod peke, priprema na još mnogo različitih načina. Spominjem samo one manje poznate i svima znane - hobotnica pečena u slaboj žeravi, pečena u pećnici s krumpirom (gdje je krumpir gotovo uvijek jednako dobar kao i hobotnica), na gradeli, na gulaš, kuhana na pari pa na kraju uz dodatak vina…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0