Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Najljepše i najgore odjevene zvijezde ovogodišnjeg Oscara

Najljepše i najgore odjevene zvijezde ovogodišnjeg Oscara
18

Natalie Portman, Anne Hathaway, Halle Berry i Michaele Williams oduševile su izgledom, dok su haljine Cate Blanchett i Sharon Stone bile "čisti promašaj"

VIDEO

Natalie Portman službeno se iskupila za modnu grešku koju je počinila na dodjeli Zlatnog Globusa. Naprosto je zasjala i istaknula svoju trudničku ljepotu u haljini modne kuće Rodarte. Domaćica programa, Anne Hathaway, u elegantnoj Valentinovoj haljini plijenila je pažnju medija ali i glumačkog svijeta. Za odabir njene haljine bila je zadužena poznata holivudska stilistica Rachel Zoe.

Celine Dion nastupala je u glazbenom dijelu programa, a pokazala je i zavidnu liniju ubrzo nakon poroda blizanaca u otmjenoj Armanijevoj haljini. Halle Berry potvrdila je svoj status modne božice u haljini iz modne kuće Marchesa. Njena atletska građa u potpunosti je došla do izražaja u toaleti boje kože ukrašene kristalima.

Perspektivna mlada glumica Jennifer Lawrewnce odlučila se za sofisticiranu i jednostavnu večernju haljinu Calvina Kleina, a modni su kritičari pohvalili njen odabir, dok je Michaelle Williams izgledala anđeoski lijepo u Chanelovoj "vintage" haljini. Mila Kunis odabrala je haljinu od šifona i čipke proslavljenog dizajera Elieja Saaba, romatičan dojam začinila je dekolteom.

Siguran odabir

Jennifer Hudson izgleda bolje nego ikada, a novostečenu vitku liniju pokazala je u u narančastoj Versaceovoj toaleti, koju je kombinirala s ljubičastim platformama. Reese Witherspoon odlučila se na iskušanu kombinaciju: crno- bijelu klasičnu haljinu iz kolekcije Giorgija Armanija. Da crveno uvijek privlači pažnju, dobro zna Sandra Bullock. Glamurozna haljina Vere Vang na stražnjoj je strani ukrašena mašnom, pa je Sandra izgledala slatko poput bombona, komentirali su prisutni.

Modni debakl

Haljina modne kuće Givenchy koju je odabrala Cate Blanchette proglašena je modnom katastrofom večeri. Umjesto romantičnog dojma kojem je težila, izgledala je poput ukrasne jastučnice. Gwyneth Paltrow neugodno je iznenadila modne znalce, pojavivši se u Calvin Klein haljini u maniri disco zvijezde 80-ih.

Izgled Scarlett Johansson bio je izvor brojnih kontroverzi. Nekima se svidjela haljina iz modne kuće Dolce&Gabbana, dok su drugi naglasili kako ne laska njenim bujnim tjelesnim atributima te izgleda više vulgarno nego otmjeno.

Penelope Cruz odlučila se za haljinu s potpisom L'wren Scott, a stilisti su komentirali da unatoč sjajnoj liniji i seksi dekolteu ubrzo nakon poroda, u njoj izgleda poput pjevačice na brodovima za krstarenje. Nicole Kidman riskirala je u Diorovoj haljini, na nažalost rizik joj se nije isplatio. Asimetričan kroj nije laskao njenoj sitnoj figuri, a ukupni dojam je da se previše trudila.

Marisa Tomei izgledala je kao da je krenula na maturalnu zabavu, a ne na dodjelu Oscara. Iako je haljina dobra iznad struka, sve ispod njega izgleda loše zbog previše materijala, a ni odabir boje nije najsretniji, komentirali su stilisti.

Sharon Stone godinama njeguje seksipilan imidž, no po modnim je kritičarima izgledala zastrašujuće. Iako uzak  kroj Diorove haljine laska njenoj figuri, pretamna boja, ukrasno perje kao i strogi make up, žestoko su kritizirani.

Florence Welch, pjevačica grupe "Florence and the Machine",  izgleda kao zarobljena u vremeplovu s Valentinovom haljinom. Glumica Virginia Madsen odjenula je haljinu iz kolekcije Romona Keveza, a njena imitacija crnog i bijelog labuda proglašena je vrhuncem kiča i neukusa.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro