Obavijesti

Lifestyle

Komentari 118

Najljepše naturističke plaže u Hrvatskoj - Valalta, Koversada

Najljepše naturističke plaže u Hrvatskoj - Valalta, Koversada

Sve više ljudi se odlučuje kupati na naturističkim plažama, a Hrvatska nudi obilje takvih mjesta. Za najljepšu se kaže da je rovinjska Valalta, a plaža Bijeca u Medulinu nudi zabavu za sve

VIDEO

Naturisti najviše cijene rovinjsku Valaltu, pogodnu prije svega za obiteljski naturizam. Kamp je osnovan još u doba Woodstocka. Jako je dobro opremljen.  

 

We are back from #bestvacationever #valaltabeach #summerforever #lovemyfamily #nofilter

A post shared by Tina Kofler (@tinakofler) on

Koversada kod Vrsara najveći je naturistički kamp u Europi osnovano davne 1961. godine. Nalazi se na 120 hektara, s više od pet tisuća metara obale. U sred sezone, svakog kolovoza na pješčanoj plaži kampa organizira se i tradicionalni izbor za Miss nudizma.

 

Grinta more vitar tira val 🌊😍 #home#kandarola#Rab

A post shared by Tia 🎀 (@mavrricka) on

Naturistička plaža Kandarola na Rabu postoji još od davne 1907. Poznata je po tome što se na njoj 1936. godine bez odjeće okupao britanski kralj Edward VIII., koji je nekoliko mjeseci kasnije postao prvi vladar koji je abdicirao zbog ljubavi.

Rovinjska plaža Punta križa atrakcija je primamljiva nešto liberalnijim turistima, a nalazi se pored svingerskog kluba koji okuplja klijentelu iz cijelog svijeta. O njoj se već dosta pisalo, ali ni danas ne prestaje plijeniti medijsku pozornost.

Uvala Guštinja, Rovinj

Uvala Guštinja udaljena je oko 7 km od Rovinja. Divlja je plaža s oblucima, blizu koje nema sportskih, sanitarnih ni gastronomskih usluga. Ulazak u more je lagan, a plaže vrlo pogodne za djecu,  ima i hlada zbog makije. Nemogućnost pristupa plaži autom čini je idealnom za naturizam.

Plat, Dubrovnik

Čini ju mnogo manjih plaža koje su poput malih oaza mira i tišine. Jedna od plaža je naturističkog tipa, odvojena stijenama i namijenjena onima koje žele uživati u privatnosti.

Beli, Cres

Ispod 130-metarske litice sakrila se šljunkovita plaža, a u blizini se nalazi mjestašce koje pamti još i rimska vremena te brežuljak, vrlo gusto obrastao šumom. Blizu naselja nalazi se i prostor uređen za autokampiranje.

Bijeca, Medulin

Kilometarska pješčana plaža utočište je penzićima sa svojim hladom, mladima koji su iz Dalmacije uvezli picigin i djeci koju jurcaju niz vodeni tobogan. Na blagoj, uređenoj plaži imat ćete razloga ostati cijeli dan.

Mošćenička Draga

Mještani svoju plažu zovu Sipar. Nekoliko stotina metara šljunka potječe od malog potoka koji teče s Učke. U blizini se skriva i kutak za nudiste, a iza ugla jedva je dostupna prirodna plaža Sv. Ivan.

Veli žal, Lošinj

Šljunčana plaža u more se spušta pod vrlo blagim nagibom. Okružuje ju šetalište ispod gustih borovih krošnji.

Otok Maškin, kod Rovinja

Otočić s obalom od kilometar i pol, načičkan plažama. Čudesna priroda i uski spoj s otočićem Sv. Andrija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje