Lifestyle

Komentari 18

Najsretniji dan za svaki kineski horoskopski znak - koji je tvoj?

Najsretniji dan za svaki kineski horoskopski znak - koji je tvoj?

Tigar s nestrpljenjem isčekuje 16. i 27. dan u mjesecu jer im tada rastu šanse za uspjeh i bogatstvo. Za Štakore su najuspješniji 4., 13. i 30. dan svakog mjeseca

Još veća sreća bit će ako ste se rodili tih dana - ali čak i da niste, oni su za vas još uvijek najsretniji dani u mjesecu. U ilustraciji pronađite svoj znak prema godini rođenja.

Štakor - 4., 13., 30.

U kineskoj astrologiji godina kad ste se rodili diktira vaš znak, a ne mjesec.

No određeni dani u mjesecu za svaki su znak posebno značajni - mogli bi biti najbolji dan za, recimo, sastanak s nekim posebnim ili ulaganja. Za Štakore su najuspješniji 4., 13. i 30. dan svakog mjeseca.

Bivol - 13., 27.

Ljudi rođeni pod ovim znakom izuzetno su marljivi i žele riješiti neki problem, objašnjava kineska stručnjakinja za astrologiju i majstorica tai-chija, Sharon Smith. U ova dva dana njihova snažna priroda privući će neke dobre stvari i visoko poštovanje.

Tigar - 4., 16., 27.

Tigrovi su samouvjereni, hrabri i ne boje se izazova. Njihove kvalitete zajedno stvaraju još veće šanse za uspjeh i bogatstvo ovih dana u mjesecu. 

Zec - 26., 27., 29.

S tri sretna dana svakog mjeseca, Zec dobiva dodatne šanse za sreću. Zahvaljujući sposobnosti da se povežu s drugim ljudima, ovih dana razvijat će više obiteljske, prijateljske i romantične odnose. 

Zmaj - 1., 16.

Pretenciozan i nadahnjujuć, ovaj znak može nanjušiti nešto dramatično. "Zmajevi mogu zaslijepiti druge i biti vrlo kreativni", kaže Smith. U kineskoj kulturi i legendama zmajevi su veoma cijenjena stvorenja, a sretnih dana će im se pružiti prilika za napredovanje u profesionalnom životu.

Zmija - 1., 23.

Antisocijalna Zmija može iskoristiti ove povoljne dane za razvoj osobnih odnosa. Poznato je da one vole "živjeti po svojim pravilima", objašnjava Smith. Ova dva dana nudit će im priliku za rast i korak u središte pozornosti kako bi iskusili onu pozitivnost i optimizam koji im često nedostaju.

Konj - 5., 20.

Konji su stvorenja koja su igrala su ogromnu ulogu u razvoju čovječanstva i njegovu napretku. Povezani su s elementom vatre, tako da mogu biti vrlo živahni i izdržljivi. Zato će njihov naporan rad i snaga biti prepoznati baš u ovim danima.

Koza - 7., 30.

Ovih dana će se dana nježni i ljubazni pripadnici ovog znaka naći u još dubljem skladu sa svijetom koji ih okružuje. Njihovi će odnosi procvjetati, a njihovo će dostojanstvo prihvatiti i drugi.

Majmun - 4., 14.

Majmuni mogu biti raspoloženi, ekscentrični i zabavni. Majmun će poremetiti neki ustaljeni poredak pokrečući stvari koje stoje. Sretnih dana sve će se složiti na poslu i društvenom životu, a dodatni je plus što će postati centar pozornosti.

Pijetao - 4., 26.

Kao i Zmaj, Pijetao je vatren i neovisan. On je pratitelj trendova koji će u svojim sretnim danima doživjeti uspjeh u poslu i iskusiti lakoću življenja. 

Pas - 7., 28.

"Psi su topli, povezuju se lako s ljudima", kaže Smith. Psi žele biti s drugima kako bi im pomogli da se povežu sa svojom unutarnjom ljudskošću. Ovih dana Psi će imati više sreće u društvenom životu.

Svinja - 17., 24.

Pametne i hrabre, Svinje će tih dana dobiti dodatno priznanje zbog svoje sklonosti da budu ugledni i profesionalni. Imat će veće šanse za napredovanje ili neko drugo napredovanje u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

Najčitaniji članci