Lifestyle

Komentari 0

Najveći zabavni park uskoro u Londonu: Imat će sedam zona

Najveći zabavni park uskoro u Londonu: Imat će sedam zona

U parku će biti sedam tematskih zona. Tu će biti i imitacija atmosfere na ulicama Las Vegasa koja vodi do vodenog resorta s mnoštvo restorana i hotela Radisson Blu

Jedna od najvećih londonskih atrakcija počet će se graditi već 2021. godine. U planu je izgraditi ogroman tematski park koji će se protezati na 215 hektara na poluotoku Swanscombe u blizini Dartforda. Osim zabavnog parka, napravit će i odmaralište na Temzi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maskira se u Disneyjeve princeze i posjećuje bolesnu djecu

To će biti najveći takav park u Europi, čak i veći od Disneylanda u Parizu koji je sagrađen 1992. godine. 

Nudit će se vožnje inspirirane BBC-jevim i ITV-ovim emisijama, kao i filmovima Paramount Picturesa kao što su Mission Impossible, The Wold of Wall Street, Quiet Place i Paranormal Activity.

U parku će biti sedam tematskih zona. Tu će biti i imitacija atmosfere na ulicama Las Vegasa koja vodi do vodenog resorta s mnoštvo restorana i hotela Radisson Blu.

U zoni Studios, posjetitelji će moći gledati omiljene Paramount blockbustere, a u planu je čak 2000 kazališta. 

Zona Woods je svijet prepun motiva iz bajki, poput velikog dvorca koji podsjeća na onaj iz Trnoružice. Zona Kingdom nudi mistično iskustvo u kojem se isprepleću legende i čarobnjaštvo. 

The Isles nudi divovska stvorenja i zvijeri iz mitologije. The Jungle zone predstavlja staru drevnu ruševinu okruženu džunglom. Starport je mjesto za sve one koji uživaju u znanstvenoj fantastici. Osmišljeno je kao putnička luka iz 23. stoljeća. 

Otvorenje se planira za 2024. godinu. Graditelji će u suradnji s tvrtkom EDF Energy nastojati proizvesti najniži otisak ugljika u bilo kojem tematskom parku na svijetu, piše The Sun. 

Najčitaniji članci