Lifestyle

Komentari 75

Nakon operacije grudi probudila se s ogromnom guzom: 'Nisam to htjela! Sve su mi iza stavili!'

Nakon operacije grudi probudila se s ogromnom guzom: 'Nisam to htjela! Sve su mi iza stavili!'

Klinička psihologinja Lyubov Laufer (45) kaže da joj je izvršena plastična operacija ostavila stražnjicu 'zastrašujuće veličine' i toliko traumatizirana da ne može spavati u istoj sobi kao i njen suprug

Ruska psihologinja Lyubov Laufer dugo je razmišljala o estetskoj operaciji kojom bi popravila i oblikovala svoje grudi, a na nju ju je naposljetku nagovorio ugledni plastični kirurg. 

POGLEDAJTE VIDEO: Želi oboriti rekorde

Sada ta 45-godišnjakinja kaže kako joj je život uništen nakon što je platila 35 tisuća kuna za operaciju grudi, s koje je izašla s ogromnom 'guzičetinom' koju nikad nije niti željela, prenosi Mirror. 

- Zbog zahvata imam obješene, neskladne grudi i mentalnu traumu. Izgubila sam sve, posao i obitelj jer ne mogu spavati u istoj sobi kao i moj suprug - rekla je ta majka troje djece.

Njen problem je počeo kad je nakon sedam godina od stavljanja silikona u grudi dobila upalu te joj je rečeno da bi ih trebala izvaditi ili zamijeniti. Kirurg ju je nagovorio da se nakon toga podvrgne lipofiliranju, cijepljenjem vlastite masti kako bi poboljšala oblik dojke, tvrdi.

Za postupak je krenula četverosatnim letom do Novosibirska do klinike gdje je dogovorila zahvat. 

No, u zadnjim trenucima prije operacije saznala je kako on neće izvoditi operaciju, već njegov kolega kojeg nije ni poznavala. 

Plakala je zbog promjene liječnika, ali nastavila je razgovarajući s liječnikom gdje će se ukloniti masnoća. Ako bi bilo viška, složila se da će to ići na njezinu stražnjicu, ali bila je zgrožena kad je shvatila koliko je velike postala nakon operacije.

Postupak je trajao pet sati i probudila se u 'nesnosnoj boli', zahtijevajući kisik dok je trpjela 'grčeve', tvrdi.

- Osjetila sam užas kad sam vidjela svoje grudi i ogroman strah u duši kako ću s tim živjeti. Sve se u meni smrzlo. A kad sam vidjela svoju stražnjicu, bila sam u šoku. To uopće nisam željela - rekla je.

Objasnila je da ima 55 kg i da su joj uzete dvije litre masti s različitih mjesta u tijelu, uglavnom ubrizganu u stražnjicu.

Vraćajući se u Moskvu, liječnici su bili šokirani oštećenjem njezinog tijela s 'rupama i tunelima' ispod kože s ožiljcima, tvrdi Lyubov.

- Moj se suprug boji zagrliti me - rekla je, dodajući kako je on također liječnik te je zaprepašten onim što su joj napravili.

Kad je na društvenim mrežama otkrila svoju priču, liječnik ju je tužio na ruskom sudu - no izgubio je

Njegova je klinika odbila komentirati slučaj, izvijestila je Komsomolskaya Pravda.

Lyubov sada poduzima mjere protiv liječnika putem etičkog odbora Ruskog društva plastičnih kirurga usred nalaza 'višestrukih pogrešaka' u operaciji.

- Izgleda kao da mi je trbuh poderan na dva dijela, grudi su mi postale obješene, različitih oblika i iskrivljene. To je noćna mora. Ali najgora stvar bila je veličina stražnjice - dodala je.
 

Najčitaniji članci