Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Napravi sam masku ili piling: Jogurt i med brišu stres s lica

Napravi sam masku ili piling: Jogurt i med brišu stres s lica
1

Med ima antibakterijska svojstva te se preporučuje za kožu sklonu aknama, a smeđi šećer je izvrsna baza za piling jer je dovoljno blag da ne ošteti kožu

VIDEO

Pomiješajte dvije trećine jogurta (što masniji) i trećinu meda u maloj zdjeli. Maskom premažite lice i pustite da djeluje 15-ak minuta pa isperite toplom vodom.  Ova maska protiv stresa bogata je probioticima iz jogurta koji koži vraćaju svjež izgled i elastičnost. Maske, kreme i pilinzi užitak su za kožu, no taj se luksuz može odraziti i na stanje u novčaniku. 

Kako biste ipak uspjeli pretvoriti kupaonicu u vlastiti spa centar a da pritom ne bankrotirate, jednostavno se poslužite namirnicama iz kuhinje i smočnice. Osim što ćete proći znatno jeftinije nego da sve kupujete, upotrebljavat ćete preparate u kojima nema nepoželjnih kemikalija. 

Za trenutačno osvježenje napravite tonik od metvice. Zagrijte litru i pol vode te je prelijte preko desetak listića metvice. Držite ih u vrućoj vodi deset minuta, a potom procijedite kroz pamučnu gazu. Ohladite tonik i ulijte ga u plastičnu ili staklenu bočicu. Kako biste očistili i tonizirali lice, upotrijebite vatu. Prije spavanja, ili uvijek kad se osjećate umorno, nježno utapkajte tonik na očišćeno lice. 

Soda bikarbona čisti, a med hrani kožu lica

Pomiješajte žlicu meda i žličicu sode bikarbone. Smjesi dodajte nekoliko kapi vode da dobijete pastu koju možete lagano nanijeti. Umasirajte nježnim kružnim pokretima. Pustite da djeluje minutu kako bi med nahranio kožu te isperite toplom vodom.

Slatki piling za užitak cijelog tijela

Pomiješajte dvije trećine mlijeka s trećinom smeđeg šećera i nekoliko kapi ekstrakta vanilije. U tuš-kabini ili kadi nježnim kružnim pokretima nanesite piling od glave prema nožnim prstima. Isperite mlakom vodom.

Maska za sjaj kože lica

Uzmite nekoliko komada mesa bundeve, prokuhajte i izmiksajte kako biste dobili pire. Potom dvije žličice pirea pomiješajte s pola žličice meda i pola žličice mlijeka. Nanesite na čisto lice, pustite da djeluje 20 minuta i isperite toplom vodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'