Lifestyle

Komentari 94

Navodno postoji čak 5 različitih izgleda vagina: Kakva je vaša?

Navodno postoji čak 5 različitih izgleda vagina: Kakva je vaša?

Dugi niz godina gledala je vagine svojih klijentica i na kraju je shvatila da ih sve može svrstati u pet tipova. Uglavnom se radi o veličini velikih i malih usni te o njihovom položaju

Sudeći po iskustvu žene imena Mel, stručnjakinje za depilaciju voskom, koja je to nekada godinama radila, postoji pet tipova vagina obzirom kako izgledaju. Ona se, kaže, nagledala spolovila puno svojih klijentica te je uočila kako se neke slične po određenim stvarima. Uglavnom se radi o veličini velikih i malih usni te njihovom položaju, prenosi The Sun.

Ovako je ona to vidjela:

Gospođa Barbie

Kod ovakvog tipa vagine, unutarnje male usne su u potpunosti obuhvaćene s vanjskim velikim usnama. Obje se naslanjaju na kost zdjelice.

Gospođa Zavjesa

U ovom slučaju male usne vire izvan velikih usana, malo ili puno. Ovo je vjerojatno najčešći tip vagine.

Gospođa Nabubrena

Ovaj model nalikuje Barbie tipu samo što u ovom slučaju male i velike usne više usmjerene prema pubičnoj kosti i znaju biti nabubrene, ali i tanje i opuštene što ovisi o dobi ili težini žene. 

Gospođa Potkova

Kod ovog tipa vaginalni otvor se širi prema vrhu zbog čega male usne više dođu do izražaja. Izgledom asocira na potkovu.

Gospođa Tulipan

Ovakva vagina izgleda kao cvijet koji će upravo raširiti svoje latice. U ovom slučaju male usne proviruju kroz velike cijelom duljinom.

Najčitaniji članci