Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Ne upoznate li mu roditelje u prvih pola godine veze - bježite

Ne upoznate li mu roditelje u prvih pola godine veze - bježite

Stavite čednost na stranu i ostavite svoje manire ispred vrata spavaće sobe. Kupite novo, seksi donje rublje. Bacite ono koje je potrgano, prljavo, ima mrlje i slično, savjetuje autorica

VIDEO

Flert s drugim muškarcima pokazuje mu da niste spremni za ozbiljnu vezu, upozorava Charlene Sabb, autorica knjige “If He Doesn’t Come a Callin’: Practical Tips on Dating”.

- To pokazuje nepoštovanje prema njemu bez obzira nalazi li se on trenutno na istom mjestu. Muškarcu je odbojno kada vas vidi da se previše smješkate i predugo i otvoreno pričate s drugim. Flert s drugima njemu će prenijeti poruku da vam ne može vjerovati kada odete negdje sami. Zapamtite da flertanje može biti razlog za prekid. Stoga želite li sačuvati vezu, nemojte se stalno dovoditi u situacije u kojima se ‘morate’ dopisivati s drugim muškarcima u njegovom prisustvu - savjetuje.

Bilo bi dobro izbjegavati uzimati novac od partnera, čak i ako se on sam ponudi, jer biste u suprotnom mogli djelovati kao sponzoruša, dodaje.

- Težite biti samostalni, plaćajte svoje račune i vodite brigu o svojim financijama. Muškarci ne vole kada ih žene vide kao hodajući novčanik. Neki čak i žele biti vaš spasitelj koji će vas izbaviti iz financijskih problema, ali to nije zdravo - tvrdi autorica.

S druge strane, ono što će pozitivno utjecati na vašu vezu je trud u spavaćoj sobi, kaže autorica i pritom ne misli samo na vaše seksualne vještine.

Oprez! Seks nakon prvog spoja pomutit će procjenu partnera
Oprez! Seks nakon prvog spoja pomutit će procjenu partnera

- Stavite čednost na stranu i ostavite svoje manire ispred vrata spavaće sobe. Kupite novo, seksi donje rublje. Bacite ono koje je potrgano, prljavo, ima mrlje i slično. Muškarci su vizualna bića pa vas staro i istrošeno donje rublje može koštati seksa. Osim toga, vrijeme je i da presvučete i krevet. Kupite nove plahte i pokrivače i bacite stare. Kako intiman odnos može biti privlačan na krevetu koji izgleda prljavo? To je neprihvatljivo. Možda ste i vi bili u situaciji da ste primijetili mrlje na posteljini svog muškarca, možda i neugodan miris. Vjerojatno vas je ta situacija odbila i smanjila želju za seksom. Osim posteljine, poboljšajte i atmosferu u sobi. Kupite mirisne svijeće koje će pomoći u stvaranju romantičnog i zavodljivog raspoloženja u spavaćoj sobi - savjetuje autorica.

Dodaje i da je za sretnu vezu važno pokazati da cijenite svog partnera.

Koji su znakovi? Već na trećem spoju se vidi želi li se vezati...
Koji su znakovi? Već na trećem spoju se vidi želi li se vezati...

- Iznenadite ga večerom ili masažom nakon napornog dana na poslu. Možete ga iznenaditi i malim poklonom, ali tek kada započnete vezu. Saznajte koji je njegov omiljen parfem, film, dizajner i slično. Važno je pokazati mu da cijenite njegovu ljubav i pažnju. Puno žena izgubi partnera jer mu nisu uzajamno vraćale dobrotu. Dobar izgled vam neće pomoći da zadržite partnera ako mu ne uzvratite njegove lijepe geste i pokažete da vam je stalo do njega - upozorava autorica.

- Ako ste pak u vezi već preko pola godine i više, a on vas još nije upoznao s roditeljima, bježite. Nemojte da vas zavara činjenica što ste upoznali neke njegove prijatelje ili rođake. Ako njegovi roditelji žive u blizini, ne postoji dovoljno dobar razlog zašto ih ne biste upoznali. Time vam šalje poruku da vas ne vidi kao svoju dugoročnu partnericu. Predložite mu upoznavanje roditelja i ako vam da lošu ispriku, odustanite od te veze - savjetuje autorica.

BOLJE DA NISU SKUPA: Ovi horoskopski parovi se međusobno varaju iza leđa, nema šanse da uspiju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru