Lifestyle

Komentari 21

Nemojte se zavaravati! Top 11 znakova da nije zaljubljen u vas

Nemojte se zavaravati! Top 11 znakova da nije zaljubljen u vas

Neki dečki ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili primiti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi

Ako izlazite s nekim tko neprekidno dovodi u pitanje vaš odnos, vrijeme je da si postavite neka pitanja. A ako želite znati voli li vas partner - postoje znakovi koji jasno pokazuju njegovo 'emotivno stanje'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Japanska princeza se odrekla bogatstva zbog ljubavi

Svatko zaslužuje partnera koji će željeti samo njega, nekoga tko će mu biti saveznik, utjeha i potpora u najtežim trenutcima. 
Zbog toga donosimo 11 znakova koji će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovjek za vas: 

1. Uvijek je zauzet

Netko tko je zaljubljen želi provoditi svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvijek zauzet, ima neke planove ili 'mu se ne da' - zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni. 

2. Nije vas upoznao s prijateljima ili obitelji

Ljudi koji su zaljubljeni i vjeruju da su s nekim s kim će i ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati s prijateljima i obitelji. 

3. Neće vam se otvoriti

 Ako ste ga već pitati o prošlosti, a on nije bio voljan o njoj pričati, vjerojatno ima problema s otvaranjem ljudima.

4. Vi uvijek planirate kamo i kada izaći

Vaš partner bi trebao uložiti isto toliko truda kao i vi. Veza je dvosmjerna ulica.

5. Šalje vam poruke, ali vas nikad ne zove

Kad muškarac nazove ženu to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena smisliti odgovor. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane riječi.

6. Izostavlja vas iz svojih planova za budućnost

Kad priča o događajima u budućnosti, rijetko kad ste i vi u njih uključeni. Čovjek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

7. U kontaktu je s bivšim djevojkama

To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovito razgovara s bivšom partnericom, pitanje je koliko je taj odnos uopće 'bivši'. Ako je ozbiljan u vezi vas, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebali imati toliko značenja.

8. Izbjegava sve oblike naklonosti u javnosti

Neki dečki ne vole pokazivati svoje osjećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad neće zagrliti ili primiti vas za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

9. Često otkazuje planove

Ovako pokazuje da uopće nema obzira prema vama i vašem odnosu. Bez poštovanja i uvažavanja - nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

10. Osjećate se nelagodno kada ste zajedno 

Trebali biste se osjećati potpuno ugodno i sretno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro.

11. Ne trudi se upoznati vas

Svatko zaslužuje biti u vezi u kojoj se osjeća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebao željeti bolje vas upoznati, a ako vam se čini da nije zainteresiran za vas u tom smislu - vjerojatno uopće nije zainteresiran, nego mu je s vama 'praktično' biti, piše portal Your Tango

Najčitaniji članci