Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Nevjerojatna promjena: Skinula 62 kilograma i čak 16 brojeva

Zoe Batchelor, majka dvoje djece iz Australije, je prije nevjerojatne transformacije imala čak 127 kilograma te je nosila broj odjeće 54. Nakon što se skoro osramotila, čvrsto je odlučila promijeniti svoj izgled

VIDEO

Zoe Batchelor, 34, iz Melbournea u Australiji je izgubila nevjerojatnih 62 kilograma i sedam veličina odjeće. Prije drastične promjene Zoe je bila morbidno pretila, s ukupno 127 kilograma nosila je veličinu traperica 54.

Ova majka dvoje male djece je svakodnevno jela brzu hranu i velike porcije kod kuće skuhane hrane, sladoleda i čokolade.

Danas, nakon odluke koja joj je promijenila život, ima 65 kilograma i nosi veličinu broj 38, a to je postigla promijenivši svoju prehranu. Gđa Batchelor je zamijenila slatkiše i brzu hranu vitkim proteinima, povrćem i zdravim ugljikohidratima.

- Uvijek sam se zavaravala, nisam si htjela priznati koliko sam zapravo velika. Čak i nakon što sam postala toliko velika da nisam mogla zavezati pojas u avionu - izjavila je gospođa Batchelor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Umjesto da pita stjuardesu za produžetak sigurnosnog pojasa, gospođa Batchelor je rekla da će se pretvarati da joj je sigurnosni pojas zakopčan i da se ne vidi zbog trbuha. Inače, to je taktika na koju se oslanjala gotovo 10 godina kako se ne bi osramotila.

- Prvo sam sam imala ovaj problem kad sam letjela za Perth, još 2008. godine. Bila sam zgrožena i nisam mogla vjerovati da sam postala tako velika - ispričala je.

- Bilo mi je previše neugodno  tražiti produžetak sigurnosnog pojasa. Nisam htjela privući takvu pozornost na sebe, i pod svaku mjeru sam htjela izbjeći da me ljudi sažalijevaju - objasnila je. 

Da bi se izvukla iz neugodne situacije, gđa Batchelor bi sakrila pojas ispod trbuha ili bi stavila jedno od dijete u krilo.

Detoks: Jetra se čisti četiri puta godišnje sokom od cikle
Detoks: Jetra se čisti četiri puta godišnje sokom od cikle

- Nisam se htjela suočiti sa stvarnošću koliko sam pretila i da sam tražila produžetak sigurnosnog pojasa, to sve bi postalo stvarno - objasnila je.

Gđa Batchelor, koja je rekla da je počela gomilati težinu u svojim kasnim tinejdžerskim godinama, prethodno se hranila uglavnom brzom hranom, velikim porcijama kod kuće skuhane hrane, sladoledom i čokoladom.

Nakon što je pokušala s raznim dijetama i nije uspjela izgubiti na težini, gđa Batchelor je nakon konzultacija s doktorom, u ožujku 2017. godine, otišla na operaciju ugradnje želučane premosnice.

- Nikad prije nisam ni pomislila da odem na operaciju koja bi mi pomogla smršavjeti. Ali nakon što sam razgovarala s prijateljicom koja ju je imala te vidjela rezultate koje je postigla zahvaljujući premosnici, bila sam zapanjena - objasnila je.

- Sve drugo sam već probala, pa sam pomislila zašto i to ne bih pokušala - prisjeća se.

Suprug gospođe Batchelor, Paul (38) i njezina djeca Paityn (7) i Ziva (3) bili su joj glavna motivacija za skidanje 62 kilograma i sedam odjevnih veličina.

Sada se Zoe više ne mora bojati da će je u avionu uloviti s otkopčanim pojasom.

Najbolje dijete: Za plodnost ili srce, gubitak težine i dijabetes
Najbolje dijete: Za plodnost ili srce, gubitak težine i dijabetes

- Veliki trenutak za mene je bio kad sam prošle godine putovala u SAD na praznike. Ne samo da sam uspjela zakopčati pojas, već sam ga morala i stegnuti - Zoe prepričava sretan trenutak.

- Bio je to nevjerojatan osjećaj, nakon toliko vremena što ga nisam mogla svezati. Sada sam potpuno druga osoba nakon što sam izgubila tolike kilograme i nikad nisam bila tako sretna - zaključuje. 

OTKRIVENE FOTOGRAFIJE KUĆE MEGHAN I HARRYJA: Seoska koliba vrijedna 5,2 milijuna funti u kojoj ugošćuju slavne prijatelje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...