Lifestyle

Komentari 4

Nije znao: Naručio 'dinosaura' za sina visokog čak 6 metara

Nije znao: Naručio 'dinosaura' za sina visokog čak 6 metara

Tata je odlučio sinu kupiti kip njegove omiljene vrste dinosaura. No kada je stigao na kućnu adresu ubrzo je shvatio kako je kip prevelik te da mu za postavljanje kipa treba dizalica

Andre Bisson iz Guernseyja u Engleskoj, svom četverogodišnjem sinu Theu želio je ispuniti samo jednu želju. Onu o posjedovanju 'najvećeg karnotaura'. To je bila njegova omiljena vrsta dinosaura, koja je prije otprilike 70 milijuna godina živjela u Južnoj Americi, a Theo ju otkrio u Disney crtićima, prenosi Dailymail.co.uk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na kip prapovijesne životinje potrošio je 1000 funti (otprilike devet tisuća kuna), a koliko je doista velik shvatio je tek kada ga je dostavljačka tvrtka kontaktirala i javila mu da kip ne stane u njihovo dostavno vozilo. Kip je kupljen u zabavnom parku u Jerseyju koji je prodavao stare zalihe, ali o kipu nije bilo informacija već samo slika. 

Andre je očekivao da će kip imati tri metra, no kada je ugledao njegovu stvarnu veličinu, odmah je otišao kupiti lanac za teške terete. Njegov sin Theo bio je oduševljen. 

Prošle godine Theoova majka primijetila je da je Tamba Park u Jerseyju rasprodao sve kipiće dinosaura, pa je mužu kao šalu poslala link za web stranicu gdje se prodavao upravo ovaj kip.

Kada je Andre shvatio da imaju karnotaura odmah ih je kontaktirao i osigurao plaćanje.

Kada je dinosaur stigao na kućnu adresu, bio je toliko velik da ga je u vrt trebalo dići pomoću dizalice. Andre je na svom Facebook profilu podijelio slike ogromnog kipa i napisao 'Chaz je napokon stigao' te je dobio stotine lajkova i začuđujućih komentara. Nije mogao ni očekivati da će se ljubav njegovog sina prema dinosaura proširiti diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci