Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

'Nikad nisam upoznala momka koji ne voli ovu pozu u seksu'

'Nikad nisam upoznala momka koji ne voli ovu pozu u seksu'

Momak kojemu je to najdraži položaj otkriva svoj teritorijalni animalistički instinkt kao da je kralj džungle. Ali, s druge strane, time pokazuje da se u njemu skriva strah od intimnosti i općenito nije previše romantičan

VIDEO

Misionarska poza može se nazvati klasičnom, a vole je muškarci tradicionalnog načina razmišljanja koji su pomalo nesigurni u sebe. Upravo zato vole gledati partnericu u lice, vidjeti njezine reakcije i dobiti odgovor na vječno pitanje: 'Koliko sam dobar ljubavnik?'. To, također, pokazuje kako vole imati kontrolu tijekom seksa, rekla je dr. sc. Ava Cadell, seksualna terapeutkinja iz SAD-a.

- To je romantično, ali ne i avanturističko. Nema ništa loše u klasičnom vođenju ljubavi, ali ponekad bi trebali 'istražiti svoju divlju stranu' - savjetuje ova stručnjakinja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susjedi se žalili na glasan seks 00:31

Napominje da postoji problem ako muškarac ili žena mogu doživjeti vrhunac samo u misionarskom položaju. Tada bi bilo dobro, kaže, poraditi na reprogramiranju seksualnog života.

- Pokušajte s pozom u kojoj je žena na vrhu, na vama. Ta poza ima jednake kvalitete kao i misionarska, ali u njoj ćete se morati odreći želje za kontrolom i malo začiniti stvari - dodala je.

'Nikad nisam upoznala muškarca koji ne voli pseću pozu'

Dr. sc. Ava Cadell kaže da nikada nije upoznala muškarca koji ne voli ovu pozu. Mnogi čak vjeruju da je to najbolji položaj za seks. Momak kojemu je to najdraži položaj otkriva svoj teritorijalni animalistički instinkt kao da je kralj džungle, kaže stručnjakinja. S druge strane, time pokazuje da se u njemu skriva strah od intimnosti i općenito nije previše romantičan.

'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'
'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'

- Kod ove poze užitak može biti velik, ali na račun intimnosti. Kako bi to nadoknadili, povremeno promijenite pozu, a najidealnija za bliskost je poza žlica. Kod tog položaja i dalje ulazite odozada, ali u isto vrijeme ste vrlo intimni - savjetuje.

'Kaubojku vole oni koji žele ugoditi ženi'

- U ovoj pozi žena je na muškarcu, i ona je ta koja ima svu kontrolu. Muškarci koji vole tu pozu najvjerojatnije misle na zadovoljstvo svojih partnerica i to im je važno. Također, oni u isto vrijeme time pokazuju da su sigurni u sebe i kada su podložni, a u isto vrijeme su i dominantni jer omogućuju partnerici postizanje orgazma dubljom penetracijom - kaže ova stručnjakinja.

Cadell savjetuje muškarcima da povremeno preuzmu kontrolu, 'zgrabe' partnericu i promijene pozu - ona će to jako cijeniti i uzbudit će se još više.

'Žlica pozu vole strastveni muškarci'

- To je položaj u seksu kojeg nazivaju i 'pozom za lijene'. Oboje leže na boku, a muškarac je iza žene. Ovo je vrlo intimna poza jer se tijekom vođenja ljubavi partneri dodiruju velikim dijelom tijela. Muškarci kojima je ovo najdraža poza nikako nisu 'slabići' već su strastveni i silno žele zadovoljiti partnericu - pojašnjava dr. Cadell.

Žene je sram to izravno pitati: Muškarci iskreno odgovorili na škakljiva pitanja o seksu
Žene je sram to izravno pitati: Muškarci iskreno odgovorili na škakljiva pitanja o seksu

Za više užitka u ovoj pozi, ova stručnjakinja savjetuje muškarcima da partnerici u isto vrijeme prstima stimuliraju klitoris, a potom da se prebace u misionarski položaj gdje ju mogu gledati u oči dok uživa i u isto vrijeme penetrirati još dublje.

'Zločesti dečki to vole raditi svugdje'

Muškarci ovog tipa najviše vole voditi ljubav svugdje, samo ne u krevetu - pod tušem, preko kuhinjskog stola, naslonjeni na zid... To otkriva avanturistički nastrojene tipove koji su pomalo 'zločesti'.

- To je nestašni ljubavnik kojega uzbuđuje pomisao da bi mogao biti ulovljen tijekom seksa. On se želi zabavljati koliko god je moguće, bez obzira na posljedice - pojašnjava ova seks terapeutkinja.

Ipak, katkad se treba primiriti i iskušati klasičnije poze u koje je uključen krevet, čisto zbog promjene koje će partnericu razveseliti, dodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku