Lifestyle

Komentari 46

Njen partner ima veći libido, pa se snašla: Kući je donijela svoju kopiju - lutku za seks Dee

Njen partner ima veći libido, pa se snašla: Kući je donijela svoju kopiju - lutku za seks Dee

Dee se odlično udomaćiila kod Char i Colluma, čiji je seks sada procvao, a lutka bi, čini se, uvelike mogla doprinijeti i tome da povećaju zaradu na snimkama na stranici za odrasle

Nije baš rijedak slučaj da se libido partnera ne slaže, odnosno da se bitno razlikuju oko toga koliko seksa svatko od njih želi.  Netko će izludjeti pokušavajući održati korak sa zahtjevnim partnerom u krevetu, no ima i onih mudrijih, kao što je Char Gray, koja se mudro dosjetila kako se riješiti pritiska u dane kad baš nije raspoložena za seks: Suprugu je kupila gumenu lutku za seks koja izgleda baš poput nje, piše  The Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Znate li se služiti seksi igračkama? 

Ova 23-godišnjakinja na svoju dvojnicu za supruga Calluma (28) potrošila je oko 1500 funti, odnosno oko 13.450 kuna. Već sada kažu da se Dee pokazala kao odličan način da začine stvari bez seksa utroje s drugom osobom. Štoviše, oboje tvrde da je gumena lutka “zapalila njihov seksualni život“ i redovito ju 'pozivaju' kad se odluče na jedan brzinski seks.

Inače, ovaj par zarađuje za život na mreži 'Only Fun' – stranici sa zabavom 'za odrasle' –  pa će se Dee (kako su nazvali novu suprugovu igračku) zasigurno isplatiti, jer bi priče iz njihove spavaće sobe mogle postati 'sočnije' i još zanimljivije pratiteljima. Char i Callum zarade i do 70 tisuća funti (oko 626.400 kuna) mjesečno na stranici na kojoj objavljuju.

Kažu da su na ideju o tome da nabave lutku za seks došli nakon što su razgovarali o grupnom seksu, oko kojeg se  Char kolebala, u strahu da bi mogla postati ljubomorna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako se Dee udomila

Tako se sada prema Dee ponašaju kao prema pravoj osobi: Odijevaju je u donje rublje i haljine, vode je sa sobom kad se idu provozati automobilom i zajedno gledaju svoju omiljenu seriju 'The Inbetweeners'.

Dee se također redovito pojavljuje na njihovoj stranici i postala je hit među njihovih 2000 pretplatnika. Ipak, bilo je i negativnih reakcija na ovu njihovu odluku, pa njih dvoje poručuju kako ih nije briga što drugi misle jer njih odluka o tome da ju uvedu u svoj seksualni život 'pali'. 

- Kao i većina djevojaka, brinula sam se da ću teško vidjeti Calluma s drugom ženom. Zajedno smo odlučili da onda kupimo lutku i to je definitivno poboljšalo naš seksualni život. Callum ima visok seksualni nagon i ako ja nisam raspoložena, tu je Dee.

No, oboje volimo eksperimentirati s njom. Ona za nas nije nije ‘samo lutka’, vezani smo za nju. Pomogla je ojačati našu vezu i zapalila naš seksualni život – komentira Char. 

Zanimljivo je da su prije Dee već posjedovali lutku za seks, no ona im nije toliko značila jer nije bila ovako realistična kao Dee. Najvažnije im je to da između njih i lutke ne može biti ljubomore, jer kad je seks u pitanju, s njom nema – emocija
 

Najčitaniji članci