Lifestyle

Komentari 0

Nove Borosane i Boromine stižu kao Pivce za živce i Nafrizirani

Nove Borosane i Boromine stižu kao Pivce za živce i Nafrizirani

Kolekcija popularnih ručno rađenih sandala za proljeće i ljeto sastoji od šest modela zabavnih imena, a njihov šareni dizajn potpisuje modna dizajnerica Borova, Iva Ćurković Spajić

Dizajnerica Iva Ćurković Spajić i naš brend Borovo predstavljaju novu kolekciju Borosana i Boromina, a prepoznatljiv oblik na vezanje prate simpatična imena i uzorci inspirirani šarenim motivima. Kolekcija se sastoji od šest modela: Pivce za živce, Nafrizirani, Verde tropico, Artičoke, Cvijeće 80-ih i Ruže.

- Ručno proizvedena obuća s dušom prava je modna poslastica za sve koji žele biti drugačiji. Udobne su, funkcionalne, otkačene, efektne i bogate detaljima. Borosane i Boromine, retro vladarice ulica ove godine dolaze u novom ruhu i savršeno će se uklopiti u ljetne modne trendove - objavila je danas kuća Borovo.

Dio kolekcije posveta je šarenilu i bojama, a dio monokromatskom stilu koji paše uz raskošne retro haljine.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala Influencerica

Pin-up stil poslužio je kao trendovska priča za snimanje nove kampanje slavnih Borosana i Boromina, koje vole cure željne chic udobnosti.

Proljeće i cvijeće formula je koja se ne propušta, stoga su nježne boje dio i ove modne priče.

Simpatične artičoke, kao jedan od motiva, pojavljuju se na Borominama zelenih tonova.

Tu je nešto i za ljubiteljice klasične crne, s detaljima retro cvijeća koji podsjećaju na tetovaže. Kolekcija, kao i uvijek, nudi ove prepoznatljive sandale u zabavnim stilskim varijantama, koje svakom outfitu daju retro notu.

Najčitaniji članci