Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

Novi termini u 'dejtanju': Što je catfishing, ghosting i caspering

Većina mladih dobro je upoznata s terminima kao što su 'ghosting' ili 'catfishing'. Međutim, sada postoji cijeli novi niz fraza koje trebaju naučiti svi samci prije 2020. godine. Evo što točno oni znače

Romantic couple dating in pub at night
Foto: nd3000
36 komentara

1. Caspering

Ghosting je sličan pojam Casperingu, samo što je ghosting okrutniji. Ghosting je kada neko vrijeme izlazite s nekim, ali shvatite da vam se ne sviđa pa samo odjednom nestanete ‘s lica zemlje’. Caspering je malo blaži oblik ghostinga, on se referira na prijateljskog duha, Caspera, a simbolizira lijep je način da nekome date do znanja da ćete nestati.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Glamoozling

Većina nas želi što bolje izgledati za prvi spoj, bilo da je riječ o novoj frizuri ili novoj odjeći. Ako ste tako sređeni pojavili na spoju, a druga strana vas je 'zezla' i nije se pojavila, ne trebate biti previše tužni jer bar dobro izgledate.

3. Flashpanning

Medeni mjesec bilo koje veze je najbolji dio veze i većina nas želi tamo ostati zauvijek. Međutim, većina nas ne bježi iz veze kada se pojave teška vremena i kada nestanu romantični i uzbudljivi trenutci. Međutim 'flashpanner' neće razmišljati dva puta i ostavit će vas čim shvati da je romantika 'nestala'. 

OKRENULI SE VIŠE PUTA Ovakvu guzu nije htjela imati: Implantati su joj se izokrenuli

4. Yellow Carding

Baš kao što je i nogometaš kažnjen žutim kartonom ili opomenom za prekršaj isto vrijedi za partnera ili partnericu odnosno za njihovo loše ponašanje. Samim signaliziranjem da niste sretni dajte do znanja partneru ili partnerici da vam njihovo ignoriranje ili kašnjenje nije prihvatljivo.

Girl is waiting for a guy | Autor: unknown Foto: unknown

5. Exoskeletion-ing

Jeste li ikada upoznali svog partnera ili partnericu preko Instagrama ili Twittera? Niste jedini. Više od petine ljudi je upoznalo sadašnjeg partenera preko društvenih mreža i taj pojam je nazvan exoskeletion-ing.

PRIRODNI LIJEKOVI Veći užitak u seksu: Piskavica je lijek za nizak ženski libido?

6. Cause - playing

Ako vas bivši ili bivša stalno zovu na telefon, možda mislite da je to jer im nedostajete, ali oni od vas zapravo trebaju samo neku uslugu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message