Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Novogodišnje odluke uz koje će 2009. biti najseksi

Novogodišnje odluke uz koje će 2009. biti najseksi
1

Među prestankom pušenja, dijetom te sličnim odlukama za novu godinu, na listi je mjesto i onima koje će začiniti seks i osloboditi ga rutine

VIDEO

Legenda kaže: “Kakva vam je Nova - takva će vam biti cijela godina”. Zato odbacite sve predrasude o tome kakav bi seks trebao biti i bacite se na sastavljanje liste odluka koje će začiniti situaciju u spavaćoj sobi. Parovi koji dijele erotske fantazije imaju skladnije brakove i uzbudljiviji seks, a nedostaje li vam odvažnosti, stvorite atmosferu koja će je potaknuti. Popisu novogodišnjih seksi odluka dodajte kupnju nove erotske igračke kojom ćete iznenaditi partnera, a obnovite i zalihu seksi donjeg rublja. Doznajte o čemu potajno mašta i recite mu što biste vi željeli vidjeti na njemu. Budite iskreni, otvoreno razgovarajte s partnerom bez straha od odbijanja i ne zaboravite na moć dodira i poljupca.  William Cane u bestseleru “Umjetnost poljupca” navodi nekoliko desetaka vrsta različitih poljubaca koji će razbiti ljubavnu rutinu. Stavite u usta komadić ananasa i isprobajte “voćni poljubac”, koji će vas ispuniti slatkim okusom, ili se prepustite “ledenoj pusi” tako da na jezik stavite kockicu leda. Na novogodišnjem popisu odluka mjesto je i grljenju, koje parovi u dugoj vezi zanemaruju. Zagrljaj, kao i “slučajan”, usputan dodir, pridonosi bliskosti, a može poslužiti i kao predigra za strastveno vođenje ljubavi.

>> Obećajte da ćete u novoj godini ispuniti barem jednu seksualnu maštariju. Razgovor o fantaziji lako se pretvara u strastvenu predigru i vođenje ljubavi.

>> Nakon obilja blagdanske hrane, uz dijetu kilograme skinite i seksom. Nabavite seksualni priručnik, igračku ili osmislite položaje u kojima  ćete beskrajno uživati.

>> Riješite se predrasuda koje sputavaju vaš seksualni život i učinite seks zabavnim i opuštenim iskustvom. Ne obazirite se na izgled, nego se usredotočite na uživanje.

>> Strastvena uvertira može biti i erotski film ili literatura. Pogledajte ga s partnerom, a ne volite li da se baš “sve vidi”, izaberite “Devet i pol tjedana” ili “Sliver”.  

>> Jedete li zdravo, osjećat ćete se bolje i poželjnije, pa neka se na novogodišnjoj  listi nađu zdrave namirnice poput orašastih plodova te svježeg voća i povrća.

>> Da biste bili u prilici ostvariti seksualne fantazije, morate imati vremena, pa osigurajte nekoliko sati i provedite vikend u toplicama ili nakratko otputujte zajedno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu

Dnevni horoskop za subotu 18. svibnja: Škorpion će žudjeti za tišinom, a Lavu se sve mijenja
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za subotu 18. svibnja: Škorpion će žudjeti za tišinom, a Lavu se sve mijenja

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 18. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
ANKETA Koliko novca bi bilo pristojno darovati mladencima?
ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE

ANKETA Koliko novca bi bilo pristojno darovati mladencima?

Sudjelujte u anketi o navikama kada su svadbe i darivanje mladenaca u pitanju, a pozivamo vas i da u komentarima napišete što najčešće vi darujete - od vrsta poklona do iznosa u kuvertama