Lifestyle

Komentari 18

Objasnio zašto debelo po njemu nije lijepo: Ništa te ne sprječava da smršaviš ili da jedeš zdravo

Objasnio zašto debelo po njemu nije lijepo: Ništa te ne sprječava da smršaviš ili da jedeš zdravo

Pokret 'Body positivity' nastao je zbog stvari na koje ne možeš utjecati, ne zbog tvojih strija, kaže tiktoker Taylor u svom videu koji je dosad pregledan više od 3.7 milijuna puta

Taylor u videu objašnjava zašto debelo tijelo po njemu nije lijepo. Na početku videa prikazuje se djevojka, a Taylor govori da je to poanta pokreta, a ne tijelo koje izgleda poput njegovog.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne bih uopće trebao moći napraviti ovo sa svojim trbuhom. Ono što vidim kad u tražilicu upišem body positivity zapravo je samo hrpa žena s viškom kilograma. Body positivity pokret nastao je zbog stvari na koje ne možemo utjecati, a ne zbog tvojih strija. Kad vaša koža napravi ovo, to je loše - kaže pokazujući na svoje strije.

On smatra kako nitko ne bi trebao pomisliti kada vidi njegovo tijelo kako je prekrasno.

- Jer nema ništa pozitivno u vezi ovoga. Dapače, negativno je. Štetno je za moje tijelo što je ovakvo. Zato vježbam 4-5 puta tjedno i pokušavam se zdravo hraniti. Pokušavam ne umrijeti od srčanog udara. I sad će neke cure ovo gledati i reći da sam uskogrudan samo zato što sam rekao da debelo nije lijepo. Ne postoji jedna bolest na svijetu koja te sprječava da gubiš kilograme ili da jedeš zdravo - zaključio je.

Najčitaniji članci