Lifestyle

Komentari 0

Očajna što ne može dobiti dar curica poslala pismo balonom, a želju joj je ostvarila 'baka Mraz'

Očajna što ne može dobiti dar curica poslala pismo balonom, a želju joj je ostvarila 'baka Mraz'

Helen Berence Reyes Cardenas je za Božić zaželjela cipele i lutku. Međutim kako joj to obitelj nije mogla priuštiti, poslala je pismo Djedu Mrazu, a želju joj je ostvarila 'Baka Mraz'

U dobi od pet godina, većina nas je razumjela obiteljske financije tek toliko da možemo negodovati ako nismo dobili poklone koje smo stvarno željeli za Božić. To je zato što većina petogodišnjaka jednostavno želi da sve bude po njihovom. Ali ne i Helen Berence Reyes Cardenas iz Auburna u državi Washington. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čedo godinama preuzima ulogu sv. Nikole i djeda Mraza

Kad joj je majka 2011. rekla da će morati štedjeti ovog Božića, jednostavno je napisala pismo tražeći od Djeda Mraza lutku i neke cipele, te ga balonom poslala na Sjeverni pol. Budući da balon nije najprecizniji način dostave pošte, pismo je palo i na kraju je sletjelo u Kaliforniju.

Žena po imenu Julie Sanders je slučajno postala 'Baka Mraz'. Ona je pronašla pismo i shvatila da je stiglo od siromašne djevojke kojoj je potrebno malo božićnog veselja. Sa samo tim komadićem papira koji je preletio cijelom Amerikom, ušla je u trag malenoj Heleni i pobrinula se da joj se ostvari božićna želja i dobije poklon koji si je zaželjela za Božić. Julie Sanders je žena koja doslovno može tvrditi da je spasila Božić, piše TopTenz.

Najčitaniji članci