Lifestyle

Komentari 13

'Od mog oca tražio je dozvolu da me zaprosi, a onda sam otkrila da me vara s pomajkom'

'Od mog oca tražio je dozvolu da me zaprosi, a onda sam otkrila da me vara s pomajkom'

Ona i dečko otišli su na večeru s njezinim ocem i maćehom. Sve je teklo dobro, a na kraju noći svi su se vratili u kuću njezinog tate i maćehe i otišli spavati. Kada se probudila dečko nije bio u krevetu...

Jessica O'Connor opisala je neobičan način na koji je saznala da joj dečko nije vjeran, a otkrila je i kako ju je prevario s članicom vlastite obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

O'Connor otkriva da je uhvatila dečka s kojim je bila četiri godine kako je vara s maćehom. U videu, koji ima više od 1,5 milijuna pregleda, je objasnila cijelu priču. Rekla je da su ona i njezin dečko, s kojim je bila četiri godine u vezi, jedne večeri otišli na večeru s njezinim ocem i maćehom, koji su bili zajedno 25 godina. Noć je tekla dobro, a na kraju noći svi su se vratili u kuću njezinog tate i maćehe i otišli spavati.

- Ujutro sam se probudila jako rano, oko 5 ujutro, a moj dečko nije bio u krevetu - rekla je O'Connor. Sišla je dolje potražiti ga i našla ga je na sofi. Odmah se zbunila, pitajući se zašto je na kauču, a ne u krevetu s njom. O'Connor je potom otišla u blagovaonicu, gdje je otkrila dvije prazne čaše za šampanjac zajedno s dva telefona, od kojih je jedan vjerojatno pripadao njezinom dečku, a drugi njezinoj maćehi, što joj je bilo neobično, piše YourTango.

Također je primijetila da su dvije osobe sjedile i pile piće.

- Njegova odjeća bila je na podu, kao i maćehina - nastavila je.

Potom se vratila u dnevnu sobu i povukla pokrivač s njega, a on se pokušao odjenuti u žurbi.

- Kada sam se vratila u dnevnu sobu i povukla pokrivač s njega, vidjela sam mu gaćice. Doslovno je imao maćehine čipkaste gaćice na sebi - ispričala je.

O'Connor je tada probudila pomajku i tatu. Suočena s dokazima, maćeha je neuspješno pokušavala smisliti neki izgovor. Njezin je dečko otišao nedugo nakon toga, a kada se O'Connor suočila s pomajkom oko afere, ona je tvrdila da je Jessicin dečko sigurno slučajno zgrabio njezino donje rublje iz košare za pranje u praonici.

Kad je O'Connor otišla pogledati u praonicu, primijetila je da je košara potpuno prazna i da u njoj nije bilo odjeće, što je dokaz da je njezina maćeha lagala. Maćeha je istaknula i kako je blagovaonski stol bio nevjerojatno prašnjav budući da ga nitko nije koristio, a kada ga je bolje pogledala, primijetila je na njemu dva otiska ruku. O'Connor nije gubila vrijeme te je ostavila dečka, a i njezin tata se na kraju razveo od žene. No nakon cijelog debakla, O'Connor je objasnila da je njezino mentalno zdravlje ozbiljno narušeno.

- Razlog zbog kojeg sam počela ići na terapiju je taj što mi se jako pogoršalo mentalno zdravlje - rekla je.

Trebalo joj je dugo da to preboli.

- Zato sam već pet godina sama - priznaje.

Najgori dio, koji je O'Connor saznala kasnije, bio je da je njezin dečko zapravo tražio blagoslov od njezinog tate da je zaprosi iste večeri.

Mnogi su u komentarima bili jednako šokirani njezinom pričom.

- Ne mogu ni zamisliti što si osjećala i kako se sada osjećaš, ali, takvi ti ne trebaju u životu. Drago mi je da više nisu u tvom životu - napisao je jedan korisnik.

- Kakvo traumatično iskustvo, tako grozno - dodaje drugi.

- Žao mi je što si ovo morala proći, izaći ćeš jača i dovest će te do ljubavi koju trebaš imati - podržavali su je.

Najčitaniji članci