Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
3 komentara

Odselila sam u Irsku i zaljubila se. Kao u filmu 'P.S. Volim te'

Mrzim klišeje, ali Irska je zaista magična. Jedan od mojih najdražih citata koji opisuje tu zemlju je: "U Irskoj se neizbježno nikad ne događa, ali stalno se događa neočekivano', napisala je Caitlin Gallagher

Foto: Instagram
3 komentara

Amerikanka Caitlin Gallagher napisala je za MSN kako joj se dogodila 'ljubav poput one u romantičnom filmu 'P.S. Volim te', snimljenom prema istoimenom romanu prvijencu irske autorice Cecelije Ahern

Roman i film prate priču o mladoj udovici Holly Kennedy (glumi je Hillary Swank) dok se pokušava suočiti sa smrću svoga supruga i najboljeg prijatelja. No on je, već kad je saznao da će brzo umrijeti, našao način kako da i nakon smrti bude uz nju. 

- Sjećam se da sam ga gledala u kinu i kako nisam mogla ni pomisliti da bi se meni nešto tako moglo dogoditi (iako u mojoj priči nitko ne umire) - kaže Gallagher, koja je par godina kasnije preselila u Irsku i upoznala ljubav svog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Gallagher (@caityh436) on

- Gledajući unatrag, moram vjerovati da je to bila sudbina. Studirala sam u Irskoj i potpuno se zaljubila u sve u toj zemlji - ljude, hranu i prekrasne krajolike - kaže ona. A onda je, ubrzo nakon povratka u SAD, počela planirati kako se vratiti, ali na dulje vremena. 

KOMPROMISI Za spas veze: Dopustila sam da ima ljubavnicu, on je sretan...

Prijavila se tako za diplomski studij na irskom Nacionalnom sveučilištu i primili su je: spakirala je kako sama kaže 'cijeli svoj život' i vratila se u Irsku samo tri mjeseca nakon povratka u SAD. I nije požalila. Dapače, bila joj je to najbolja odluka u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Gallagher (@caityh436) on

- Mrzim klišeje, ali Irska je zaista magična. Jedan od mojih najdražih citata koji opisuje tu zemlju je: "U Irskoj se neizbježno nikad ne događa, ali stalno se događa neočekivano". I baš sam tako neočekivano i ja upoznala supruga Ultana i zaljubila se - kaže.

NEKE JE SPOJIO POSAO Najmoćniji parovi tehnološke industrije: Ljubav moći i novca

Nikada prije u životu, tvrdi Gallagher, nije osjetila takvu povezanost s drugim bićem. Rekla je sama sebi da će, ako stvarno budu 'suđeni' jedno drugome, na vrijeme to shvatiti. A znakovi da je tako samo su se, kaže, redali, počevši od toga da se par stalno sretao, na nevjerojatnim mjestima gdje ni jedno ne bi trebalo biti.

- Ubrzo, Ultan i ja smo postali nerazdvojni. Kad znate, znate, zar ne? - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin Gallagher (@caityh436) on

Devet godina i jedno irsko vjenčanje kasnije par živi u rodnom joj gradu Chicagu i posjećuju Irsku kad god stignu, a jednog dana će se, planiraju, tamo za stalno preseliti. Sad je ionako najvažnije da su skupa, svejedno je gdje. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message